Kverneland Bil

Alfa Romeo
giulia

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeos første SUV

Eneste performance merket med 7 års garanti / 200.000 km på alle modeller.

Klikk her for å lese mer!

Hvordan er det å kjøpe Alfa Romeo hos Kverneland Bil?

Som en tradisjonsrik bilforhandler er vi glade for å kunne tilby det italienske premiummerket Alfa Romeo i vår butikk på Alnabru. Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Du kan få smakebiter på bilene vi selger her, men det beste inntrykket får du når du kommer til butikkene våre.

Du finner detaljert informasjon om alt av bil og tilbehør på Alfa Romeos nettsider. Der kan du se alle tilgjengelige modeller i Norge. Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Del opp betalingen med handlekonto hos Santander

Les mer hos Santander

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.