Dager
Hours
Minutes
Seconds

30. MAI KL 12.00 åpner vi vårt nye anlegg i Kokstaddalen 11!

Bli med oss og feire åpningen av vårt nye, flotte anlegg! Vi inviterer til en offisiell åpning med servering, spennende tilbud og en imponerende utstilling.
Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av – velkommen til Kokstaddalen 11!

Utvidet åpningstid under åpningshelgen!

For at alle skal kunne ha muligheten for å komme å besøke oss har vi utvidet åpningstiden i festhelgen!
Torsdag 30.mai 12.00 -20.00
Fredag 31.mai 09.00 - 18.00
Lørdag 1.juni 10.00 - 16.00
Vi håper å treffe deg til en hyggelig bilprat og vise deg de nye flotte lokalene våre!
Ford Explorer Helelektriske

Nye Helelektriske Ford Explorer

Opplev den nye helelektriske Ford Explorer, med en imponerende rekkevidde på inntil 602 km. Kom og utforsk fremtidens kjøreopplevelse – kraftfull, stilren og bærekraftig. Ikke gå glipp av denne muligheten til å se Ford Explorer på nært hold!

Varebiler med STORE rabatter

Oppdag fantastiske rabatter på våre mest populære kjøretøy! Nå kan du sikre deg den helelektriske Ford E-Transit til en utrolig pris – perfekt for miljøbevisste sjåfører. Vår robuste Ford Ranger og den tøffe Ranger Raptor er også tilgjengelige med betydelige besparelser, ideelle for både arbeid og eventyr. Ikke gå glipp av sjansen til å eie den praktiske Ford Transit Connect, som kombinerer fleksibilitet og pålitelighet for alle dine behov. Besøk oss i dag for å dra nytte av disse enestående tilbudene!

Fastrente  på Mach-E

Vi har en fantastisk fast rente på kun 0,24% på lån og leasing av Mustang Mach-E i hele 3 år. Dette er en enestående rente i dagens høye rentenivå. Sikre deg din Mustang Mach-E nå og nyt lav rente og elektrisk kjøreglede!

Vinn F-150 en helg!

Bli med på åpningen av vårt nye anlegg og få sjansen til å vinne fri bruk av en helelektrisk Ford F-150 en helg! Denne store, amerikanske pick-upen med 5 seter er perfekt for å imponere hyttenaboen eller gjøre et besøk til svigers litt ekstra spesielt. Kom og delta – kanskje blir du den heldige vinneren!

Oppleve to av Fords ikoniske modeller

Vi har den store æren av å stille ut to av Fords mest ikoniske modeller: den kraftfulle Ford GT og en imponerende 111 år gammel T-Ford. Opplev spenningen fra moderne ytelse og historisk sjarm på nært hold. Bli med oss og feir bilhistorie og innovasjon på sitt beste!

Her finner du vårt nye anlegg!