Delikat og raffinert italiensk design

Den umiskjennelige Alfa Romeo V-grillen og en bil med en silhuett som kombinerer banebrytende ingeniørkunst og luftmotstand. Satt sammen for å skape en kjøreglede for føreren.

Motor
Bensin/Diesel
Hestekrefter
190 – 280hk
Drivhjul
RWD/AWD

Høy ytelse og respons

Alfa Romeo tok tilbake bruken av bakhjulsdrift når Giulia ble lansert, dette for å skape det innovative og kraftige kjøremaskin. Sammen med et godt bygget chassis og et eget hjuloppheng med er det en fryd å være fører i en Giulia
fra 834.900,-
Pris gjelder levert Drammen importhavn, frakt og klargjøringskostnader kan tilkomme.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Start video

Historien med å bygge sporty og teknologiske biler er Alfa Romeos DNA

DNA – hjulet
Ved hjelp av velgeren endres kjøremodus. DNA står for Dynamisk, Nøytral og Avansert Effektivitet. I hvert av modusene påvirkes styrepresisjon, bremsekraft hjelper og motor og gir utveksling.
AlfaLink
Under Alfa Romeo Giulia finnes hemmeligheten til ett godt veigrep som gir en utrolig reaksjon og styrerespons i bilen. I tillegg til et meget avansert bærearmssystem er også alle komponetene produsert i lavvekts materialer som aluminium og karbon for å holde den totale vekten ned.
Q4-systemet
Med Alfa Romeos eget 4-hjulsdriftsystem er du sikret veigrep også under krevende forhold. Kraftoverføringen skjer kontant fra bakaksling til fremre aksel. Alt styres av chassis domain control som monitorer bilen krening,kraft og grep mot underlaget.

test1

Se andre Alfa Romeomodeller
Tornale 1

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale modellen som markerer merkevarens store endring. Mens Alfa Romeo har vært tro mot sitt DNA edel italiensk sportsånd siden 1910, skjer det med Tonale en radikal utvikling. Med denne modellen ser merket fremover mot en ny æra med tilkobling og elektrifisering.
Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio

Opplev adrenalinet pumpe gjennom årene når du setter deg bak rattet på den spektakulære Alfa Romeo Stelvio! Dette er ikke bare en SUV – det er en ekte kjøremaskin som kombinerer italiensk eleganse med rå kraft og uovertruffen ytelse.Hver detalj av Alfa Romeo Stelvio er nøye utformet for å tilfredsstille dine kjøreglade instinkter. Den slående og dynamiske designen vil få hodene til å snu, uansett hvor du kjører.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer