Alfa Romeo Tonale

La Metamorfosi

La Metamorfosi betyr en gjennomgripende fysisk forandring som individer gjennomgår i løpet av levetiden. Alfa Romeo har utviklet Tonale med bakgrunn i å gjennoppdage sportslighet for det 21. århundre. En ny vei som fører til en ny destinasjon -- fremtiden.

Elektrisk rekkevidde
Opptil 60 km (kombinert)
Hjuldrift
FWD og AWD
Ytelse
130hk -275hk
Girtype
Automat

Italiensk design og kjøreglede

Alfa Romeo Tonale tilbys med helt ny hybrid moter som sikrer ekte elektrifisert kjøreopplevelse.
fra 693.900,-
Pris gjelder levert Drammen importhavn, frakt og klargjøringskostnader kan tilkomme.

Alfa Romeo Tonale

Start video

Nye Alfa Romeo Tonale

Nye Alfa Romeo Tonale hadde verdenspremiere 8.februar 2022. Vi vil starte forhåndsalget av bilen våren 2022. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

test1

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Alfa Romeomodeller
Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio

Opplev adrenalinet pumpe gjennom årene når du setter deg bak rattet på den spektakulære Alfa Romeo Stelvio! Dette er ikke bare en SUV – det er en ekte kjøremaskin som kombinerer italiensk eleganse med rå kraft og uovertruffen ytelse. Hver detalj av Alfa Romeo Stelvio er nøye utformet for å tilfredsstille dine kjøreglade instinkter. Den slående og dynamiske designen vil få hodene til å snu, uansett hvor du kjører.
Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Opplev en uovertruffen kombinasjon av lidenskap, prestisje og kjøreglede - Alfa Romeo Giulia, den italienske skjønnheten som tar kjøring til et helt nytt nivå! Med sitt ikoniske design, inspirert av Alfa Romeos rike motorsportshistorie, tiltrekker Giulia seg beundrende blikk uansett hvor den kjører. De strømlinjeformede linjene, den dristige grillen og de blendende LED-lyktene er et tydelig uttrykk for lidenskap for detaljer og håndverk.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer