Ducato varetransport

I over 40 år har vi kontinuerlig bevist vår pålitelighet, engasjement og innovative tilnærming som svar på din tillit. Uansett om du frakter varer, mennesker eller har spesielle behov, ser vi det som vår oppgave å støtte deg. Vårt mål er å være der for deg, og vi vil fortsette å levere skreddersydde løsninger i mange år fremover.

Lasterom
Opptil 17m3
Nyttelast
Opptil 2.200kg
Utvendig lengde
Opptil 6.363mm
Girkasse
Automat

Den Allsidige Løsningen for Frakt og Nyttetransport!

Fiat Ducato er den ultimate løsningen for en rekke oppgaver, fra frakt av ulike typer varer til å fungere som den ideelle, spesialtilpassede bilen for nyttetransport. Med sin kassevogn-konfigurasjon, er Ducato kjent for høy kvalitet og pålitelighet. Den leverer enestående ytelse og har bevist seg som en allsidig partner for ethvert transportbehov.
fra 370.900 eks.mva

Fiat Ducato Leverer Imponerende Ytelse med ny Multijet3 drivlineserie

Start video

Revolutionær effektivitet

Med en helt ny motor som reduserer overforbruk og utslipp gjennom optimalisert vekt, leverer Fiat Ducato en imponerende ytelse som tar miljøvennlighet til nye høyder.

Industrielt Design for Lang Holdbarhet og Pålitelighet i Alle Oppgaver!

Fiat Ducato er konstruert med industrielt design som sikrer lang holdbarhet og høy pålitelighet. Dette gjør den til en pålitelig partner for alle typer oppgaver, uansett utfordringenes omfang.

Redusert Støy og Forbedret Dreiemomentelastisitet med 9-trinns Girkasse

Fiat Ducato tilbyr redusert støynivå og forbedret dreiemomentelastisitet, noe som gir en jevnere og mer behagelig kjøreopplevelse. Den er også tilgjengelig med en 9-trinns girkasse, som gir bedre kontroll og drivstoffeffektivitet.

Opplev Kjøreglede og Overlegen Komfort med Fiat Ducato!

Nøkkelfri ankomst med start/stopp knapp
Fiat Ducato tilbyr bekvemmeligheten til Keyless Entry, slik at du enkelt kan låse opp og låse alle kabin- og lastedører uten nøkkel. Med Keyless Go kan du starte og stoppe bilen med nøkkelen i lommen. Dette gir økt fleksibilitet, spesielt for spesifikke oppdrag når dører kan låses og åpnes mens motoren er i gang.
Elektrisk parkeringsbrems
Fiat Ducato tilbyr et nytt elektrisk håndbrekk som øker komforten i hverdagen. Med en enkel bryter på dashbordet kan føreren enkelt aktivere mekanismen, noe som gir en smidigere og mer praktisk kjøreopplevelse.
Elektrisk servostyring
Det nye elektriske servostyringssystemet erstatter det hydrauliske systemet som standard. Med strømforsyningsteknologi tilpasser det seg kjøretøyets hastighet, noe som øker styrepresisjonen og kjøregleden. Samtidig gjør det parkeringsmanøvrering enklere, forbedrer drivstofforbruket og reduserer CO2-utslippene.

Banebrytende Selvkjørende Funksjoner for Effektivitet og Bekvemmelighet!

Ducato setter standarden med innovasjon innen sikkerhetsfunksjoner. Den oppgraderte elektriske arkitekturen og elektrisk servostyring skaper en trygg arbeidsplass og stressfri kjøreopplevelse. De selvkjørende funksjonene går utover et enkelt førersystem, med flere ADAS som kan ta over styring, akselerasjon og bremsing i ulike situasjoner.

Hvorfor velge Fiat Ducato?

 1. Romslig lastekapasitet:
  Fiat Ducato er kjent for sin betydelige lastekapasitet, som gjør den ideell for bedrifter som trenger å transportere større mengder varer eller utstyr. Med forskjellige størrelsesalternativer og konfigurasjoner, kan du finne en modell som passer dine spesifikke lastekrav.

 2. Drivstoffeffektivitet:
  Fiat Ducato er utstyrt med moderne motorer og drivverksteknologi, som bidrar til å forbedre drivstofføkonomien. Dette kan være en viktig faktor for bedrifter som ønsker å redusere driftskostnadene og miljøpåvirkningen.

 3. Allsidighet:
  Ducato er tilgjengelig i ulike karosserityper, inkludert varebil, pickup og chassis. Denne allsidigheten gjør den til et godt valg for mange bransjer, som bud- og transporttjenester, byggefirmaer, catering og mye mer.

 4. Komfort og førerkomfort: Fiat Ducato har fått gode anmeldelser for sin førerkomfort og brukervennlighet. Den er utstyrt med moderne interiør, ergonomiske seter og tilgjengelighet til teknologiske funksjoner som kan gjøre hverdagen som sjåfør mer behagelig.

 5. Pålitelighet og omdømme:
  Fiat Ducato har et godt omdømme for pålitelighet og lang levetid. Den har blitt valgt av mange bedrifter og profesjonelle over hele verden, og tilbys også god støtte fra Fiats forhandlernettverk og serviceavdelinger.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
Doblo nettbilde2

Fiat Dobló

Den nye Fiat Doblo er et innovativt og miljøvennlig alternativ for deg som ønsker en praktisk og komfortabel bil med lavt CO2-utslipp. Med en rekkevidde på opptil 275 km og er E-Doblo klar for å ta deg til dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.
scudo 1920x1080

Fiat Scudo

Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
1920x1080 E-ducato

Fiat E-Ducato

Å kjøre eldrevet Ducato har flere fordeler, det kan være en klimabonus, lavere eierkostnader, men også fordeler som å kunne kjøre i områder på steder som er forbeholdt elbiler. Med andre ord, den elektriske Ducato er din følgesvenn på alle oppdrag, uansett hvor de tar deg.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer