Fiat Doblo

Nye Fiat Doblo kommer i to versjoner: Med dieselmotor og helt ny helelektrisk versjon Du velger den som passer deg best!
Drivstoff
Elektrisk eller diesel
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Girkasse
Automat
Lasterom
Inntil 4,4 m3
Nye Fiat Doblò også nå som helelektrisk
Doblò debuterer i den elektriske verden med en elektrisk motor som garanterer effektiv, jevn og responsiv kjøring. Rekkevidden er opp til 275 km* og bilen har en maksimal hastighet på 130 km/t. E-Doblò har null CO2-utslipp og 100 kW DC Hurtiglading. Batteriet går selvfølgelig ikke på kompromiss med plassen, og den elektriske modellen gir dermed samme fleksibilitet og lastekapasitet som modellene med dieselmotor.
fra 301.500,-
Prisen gjelder Doblò SX L1 D 1,5 100 hk . Ta kontakt for ytterligere informasjon og pris om andre versjoner.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
scudo 1920x1080
Fiat Scudo
Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
Educato 1920x1080
Fiat E-Ducato
Å kjøre eldrevet Ducato har flere fordeler, det kan være en klimabonus, lavere eierkostnader, men også fordeler som å kunne kjøre i områder på steder som er forbeholdt elbiler. Med andre ord, den elektriske Ducato er din følgesvenn på alle oppdrag, uansett hvor de tar deg.
fiat ducato new nett
Fiat Ducato
Fiat Ducato kan leveres i over 10.000 forskjellige kombinasjoner, Nå også som elektrisk les mer på E-ducato

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer