Fiat Dobló

Nye Fiat Dobló kommer i to versjoner: Med dieselmotor og helt ny helelektrisk versjon Du velger den som passer deg best!

Drivstoff
Elektrisk eller diesel
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Girkasse
Automat
Lasterom
Inntil 4,4 m3

Nye Fiat Doblò også nå som helelektrisk

Doblò debuterer elektrisk med en effektiv, jevn og responsiv motor, opp til 275 km rekkevidde og 130 km/t maksimal hastighet. E-Doblò har null CO2-utslipp og 100 kW DC hurtiglading. Batteriet går ikke på bekostning av plassen, og den elektriske modellen tilbyr samme fleksibilitet og lastekapasitet som dieselmodellene.
fra 301.500,-
Prisen gjelder Doblò SX L1 D 1,5 100 hk . Ta kontakt for ytterligere informasjon og pris om andre versjoner.

Oppdag den allsidige og modulære nye Doblò: Skreddersydd plass for maksimal komfort og fleksibilitet!

Start video

Gode lasteløsninger

Oppdag det modulære systemet i den nye Doblò som tillater last opptil 3,44 m lengde og 1000 kg vekt. De tre komfortable setene kan tilpasses etter behov, enten det er for en avslappende lunsjpause eller et praktisk mobilt kontor i arbeidstiden

Arbeidsplass på hjul

Med den nye Doblò får du varierte sitte- og plassløsninger som sikrer maksimal komfort og enkel transport av forskjellig last. Akustisk komfort er prioritert, og førerhusets støynivå er redusert for en behagelig kjøreopplevelse.

En digital hverdag

Nye Doblò har et avansert dashbord med en 8″ berøringsskjerm i farger som kan tilkobles smarttelefonen din eller bruke integrerte funksjoner. Et head-up display gir all viktig informasjon under kjøring, som hastighet, navigasjon, fartsgrenser, drivstofforbruk og batterikapasitet, i et digitalt og gjennomsiktig panel.
Kjøremoduser
Få maksimalt ut av bilen din! Fiat Professional E-Doblò tilbyr tre effektive moduser for å tilpasse ytelsen etter behov: normal, eco og power. Hver modus forbedrer kjøreopplevelsen på unike måter, med power-modusen økende toppkraften, eco-modusen forbedrende drivstofføkonomien, og normal-modusen anbefales for vanlig trafikk. Optimaliser kjøreopplevelsen med disse smarte valgene!
Alltid tilkoblet
Fiat Professional Doblò har ny tilkoblings- og infotainmentteknologi som effektivt løser arbeidsutfordringer. Dashbordet har en 8-tommers fargeskjerm som trygt kobler til smarttelefonen din via Apple CarPlay eller Android Auto™. Et nytt head-up display gir all nødvendig informasjon mens du kjører, inkludert hastighet, navigasjon, fartsgrenser, drivstofforbruk og batterikapasitet.
Skinnende Eleganse
Nye Doblò skiller seg ut med sin elegante og metalliske lakk, tilgjengelig i Gelato White, Maestro Grey, Cinema Black og Colosseo Grey farger.

En elektrisk hverdag

Opplev en ny, jevnere og mer responsiv kjøreopplevelse med den nyeste E-Doblò. Den imponerer med opptil 275 km* rekkevidde, en maksimal hastighet på 130 km/t, null CO2-utslipp og lynrask hurtiglading på opptil 100 kW DC. Fra motoren til de mange funksjonene er alle detaljer nøye designet for å levere optimal ytelse for alle oppdrag. *WLTP kombinert rekkevidde.

Hvorfor velge Fiat Dobló som arbeidskamerat?

 1. Romslig lastekapasitet:
   Fiat Doblo har en stor og praktisk lasteromskapasitet, som gjør det ideelt for transport av varer, utstyr eller materialer. Den har et firkantet lasterom uten innvendige hjulbuer, som gir bedre utnyttelse av plassen og enklere lasting.

 2. Drivstoffeffektivitet nå også elektrisk:
  Doblo er kjent for å være relativt drivstoffeffektiv sammenlignet med noen andre varebiler i samme størrelsesklasse. Dette gjør den til et økonomisk valg for bedrifter som ønsker å holde driftskostnadene nede.

 3. Komfortabelt førermiljø:
  Fiat Doblo er designet med førerens komfort i tankene. Den har ergonomiske seter, et oversiktlig instrumentpanel og en justerbar rattstamme, noe som gir en behagelig kjøreopplevelse selv på lengre turer.

 4. Mange valgmuligheter: Doblo kommer med forskjellige utstyrsnivåer og tilleggsfunksjoner som gjør det mulig å tilpasse varebilen etter dine spesifikke behov. Enten du trenger ekstra sikkerhetsfunksjoner, teknologiske oppgraderinger eller lasteassistansesystemer, kan du finne en konfigurasjon som passer for deg.

 5. Pålitelighet og lang levetid:
  Pålitelighet og lang levetid: Fiat Doblo er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Med regelmessig vedlikehold og omsorg vil den kunne tjene bedriften din i mange år, noe som gir en god investering for fremtiden.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
scudo 1920x1080

Fiat Scudo

Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
Ducato 1920x1080

Fiat Ducato

Fiat Ducato er designet for allsidige oppgaver, fra varelevering til transport av tunge varer, takket være sin robuste motor og avanserte teknologi. Romslig lasterom og intelligente lagringsløsninger sørger for sømløs organisering og transport av lasten din. Avanserte kjørehjelpesystemer prioriterer sikkerhet, mens den moderne og ergonomiske førerplassen gir en behagelig kjøreopplevelse, selv på lange turer.
1920x1080 E-ducato

Fiat E-Ducato

Å kjøre eldrevet Ducato har flere fordeler, det kan være en klimabonus, lavere eierkostnader, men også fordeler som å kunne kjøre i områder på steder som er forbeholdt elbiler. Med andre ord, den elektriske Ducato er din følgesvenn på alle oppdrag, uansett hvor de tar deg.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer