Fiat E-Ducato er romslig, fleksibel og miljøbevisst

Den elektrisk drevne Ducato er en varebil uten kompromisser.
Drivstoff
Elektrisk
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Lasterom
fra 10- til 17 m3
WLTP-rekkvidde
Opptil 300km
Ducato, velkjent og omtalt – nå som helelektrisk
Nye Fiat E-Ducato har økt størrelsen og tilbyr mer fleksibilitet enn det markedet har sett til nå, nettopp for å kunne dekke deg som profesjonell kunde sitt variable behov.
fra 573.900,-
Nybilgaranti 5år/200.000 km
E-Ducato
Start video
Klasseledende lastekapasitet og kan kjøres inntil 300 km på strøm
Optimaliserer gjenværende rekkevidde
Når rekkevidden når et kritisk nivå, blir føreren advart og kan bruke en kjøremodus der all ytelse og funksjonalitet lagres for å utvide den gjenværende rekkevidden.
Batterikonfigurasjon bestående av tre eller fem moduler
E-Ducato er tilgjengelig med to forskjellige batterikonfigurasjoner, en mindre med tre moduler og det større batteriet som består av fem moduler. Batteriet på 47 kWh (tre moduler) gir en rekkevidde på opptil 220 km og 79 kWh-batteriet (fem moduler) opptil 370 km. En unik arkitektur gjør at E-Ducato kan fortsette å kjøre selv om det oppstår en feil i en av modulene. Batteriets garantibetingelser er – 10 år eller 240 000 km.
Elektrisk motorbrems istedenfor pedal
Elektrisk motorbrems fjerner behovet for en bremsepedal. Ved bruk av E-brems produserer elmotoren et negativt dreiemoment som lader batteriet.
Ducato leverer e-mobilitet på et ny måte
Den teknisk innovative og elektriske Fiat Ducato er mye mer enn bare et transportkjøretøy, tilgjengelig med chassis- og som varebil. Med respekt for miljøet leverer den e-mobilitet på en ny måte.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
new doblo
Fiat Doblo
Den nye Fiat Doblo er et innovativt og miljøvennlig alternativ for deg som ønsker en praktisk og komfortabel bil med lavt CO2-utslipp. Med en rekkevidde på opptil 275 km og er E-Doblo klar for å ta deg til dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.
scudo 1920x1080
Fiat Scudo
Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
fiat ducato new nett
Fiat Ducato
Fiat Ducato kan leveres i over 10.000 forskjellige kombinasjoner, Nå også som elektrisk les mer på E-ducato

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer