Fiat E-Ducato er romslig, fleksibel og miljøbevisst

Den elektrisk drevne Ducato er en varebil uten kompromisser.

Drivstoff
Elektrisk
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Lasterom
fra 10- til 17 m3
WLTP-rekkvidde
Opptil 300km

Ducato, velkjent og omtalt - nå som helelektrisk

Nye Fiat E-Ducato har økt størrelsen og tilbyr mer fleksibilitet enn det markedet har sett til nå, nettopp for å kunne dekke deg som profesjonell kunde sitt variable behov.
fra 573.900,-
Nybilgaranti 5år/200.000 km

E-Ducato

Start video

Klasseledende lastekapasitet og kan kjøres inntil 300 km på strøm

Optimaliserer gjenværende rekkevidde
Når rekkevidden når et kritisk nivå, blir føreren advart og kan bruke en kjøremodus der all ytelse og funksjonalitet lagres for å utvide den gjenværende rekkevidden.
Batterikonfigurasjon bestående av tre eller fem moduler
E-Ducato er tilgjengelig med to forskjellige batterikonfigurasjoner, en mindre med tre moduler og det større batteriet som består av fem moduler. Batteriet på 47 kWh (tre moduler) gir en rekkevidde på opptil 220 km og 79 kWh-batteriet (fem moduler) opptil 370 km. En unik arkitektur gjør at E-Ducato kan fortsette å kjøre selv om det oppstår en feil i en av modulene. Batteriets garantibetingelser er – 10 år eller 240 000 km.
Elektrisk motorbrems istedenfor pedal
Elektrisk motorbrems fjerner behovet for en bremsepedal. Ved bruk av E-brems produserer elmotoren et negativt dreiemoment som lader batteriet.

Ducato leverer e-mobilitet på et ny måte

Den teknisk innovative og elektriske Fiat Ducato er mye mer enn bare et transportkjøretøy, tilgjengelig med chassis- og som varebil. Med respekt for miljøet leverer den e-mobilitet på en ny måte.

test1

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
Doblo nettbilde2

Fiat Dobló

Den nye Fiat Doblo er et innovativt og miljøvennlig alternativ for deg som ønsker en praktisk og komfortabel bil med lavt CO2-utslipp. Med en rekkevidde på opptil 275 km og er E-Doblo klar for å ta deg til dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.
scudo 1920x1080

Fiat Scudo

Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
Ducato 1920x1080

Fiat Ducato

Fiat Ducato er designet for allsidige oppgaver, fra varelevering til transport av tunge varer, takket være sin robuste motor og avanserte teknologi. Romslig lasterom og intelligente lagringsløsninger sørger for sømløs organisering og transport av lasten din. Avanserte kjørehjelpesystemer prioriterer sikkerhet, mens den moderne og ergonomiske førerplassen gir en behagelig kjøreopplevelse, selv på lange turer.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer