Fiat Scudo

Fiat Scudo

Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: Med dieselmotor og helt ny helelektrisk versjon Du velger den som passer deg best!
Drivstoff
Elektrisk eller diesel
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Girkasse
Automat
Lasterom
Inntil 6,6 m3
Fiat Scudo med Moduwork-systemet
Et praktisk system for å få plass til ekstra lang last. En luke under passasjersetet gjør det mulig å utvide lasteområdet til 3,67 m i standardversjonen og til 4,02 m i Maxi-versjonen. Dessuten kan det midtre passasjersetet med noen få enkle grep gjøres om til et bord med plass til nettbrett, matpakke eller annet.
Fra 386.900,-
Nye Fiat Scudo en fleksible varebil!
Start video
Smart lastekapasitet
Fiat Scudo kan tilpasses på et stort antall måter, for å dekke et hvert behov for deg som kunde. Med smart lastekapasitet og til tross for sitt kompakte design, med en høyde på kun 194 cm gir dette et fleksibelt lasterom på opptil 6,1m3 og en nyttelast på inntil 1.400kg.
Føles som å kjøre din egen bil
Å kjøre nye Scudo er som å kjøre en personbil. Den gode kjørestillingen og den kompakte følelsen gjør arbeidsdagen komfortabel, selv på lengre turer.
Fleksibiliteten du trenger
Takket være Moduwork-systemet, kan du tilpasse interiøret på et utall måter, for ethvert behov og situasjon.
Fiat Scudo en komfortable, praktisk og sikker varebil til arbeidshverdagen
Justerbar Kjørestilling
Rattet er justerbart i høyden og dybden, mens setene kan justeres i forskjellige høyder og vinkler. Det gjør det lett å finne den beste kjørestillingen, og like lett å justere den når en annen sjåfør skal bruke bilen.
Kollisjonsvarsler og automatisk nødbremsing
Denne funksjonen registrerer mennesker og kjøretøy i kjørebanen foran bilen og varsler sjåføren med lyd og visuelt signal. Automatisk nødbremsing iverksettes ved umiddelbar fare for kollisjon, for å redusere kraften eller unngå kollisjon
Veigrep-kontroll
Fiat Scudo har et nytt system for veigrep-kontroll. Det styrer ESP-systemet og lar deg velge mellom 5 kjøremoduser: Asfalt, Snø, Sand, Gjørme (Mud) og ESP OFF.
Velg ditt sete
Hva foretrekker du og teamet ditt? Velg mellom en komfortabel benk med stort skjult lagringsplass under setet, eller individuelle seter som kan stilles inn uavhengig av hverandre. Scudo er synonymt med fleksibilitet og smarte løsninger.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Fiat Professionalmodeller
new doblo
Fiat Doblo
Den nye Fiat Doblo er et innovativt og miljøvennlig alternativ for deg som ønsker en praktisk og komfortabel bil med lavt CO2-utslipp. Med en rekkevidde på opptil 275 km og er E-Doblo klar for å ta deg til dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.
Educato 1920x1080
Fiat E-Ducato
Å kjøre eldrevet Ducato har flere fordeler, det kan være en klimabonus, lavere eierkostnader, men også fordeler som å kunne kjøre i områder på steder som er forbeholdt elbiler. Med andre ord, den elektriske Ducato er din følgesvenn på alle oppdrag, uansett hvor de tar deg.
fiat ducato new nett
Fiat Ducato
Fiat Ducato kan leveres i over 10.000 forskjellige kombinasjoner, Nå også som elektrisk les mer på E-ducato

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer