Gjør deg klar for gåsehud og en fantastisk kjøreopplevelse

F-TYPE er Jaguar design i sin vakreste form – mager, elegant og atletisk fra alle vinkler. Den er slank og imponerende, med en dristig ny frontgrill og et langt, muskuløs panser .
Akselrasjon
4,6 sek
Toppfart
300 km/t
Jaguar F-TYPE
F-Type er en performance-bil med høy ytelse og toppmoderne kjøreegenskaper. Bilen har rask akselerasjon og motorrespons. 2021 modellen av Jaguar F-TYPE kommer med oppgraderte, respons villige og kraftige bensinmotorer, lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp. Designet er raffinert, med blant annet smalere og elegante lykter med J’blade-kjørelys og ikke minst et helt nytt interiør. Ytelse er tunet i alle ledd, og nytelsen avluttes med oppdatert eksossystem med lydbilde av høy gåsehudfaktor. F-Type er Jaguar Art of Performance.
fra 1.050.850,-
Se andre Jaguarmodeller
Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid
Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid
F-PACE er en kraftig crossover som kombinerer det beste fra sportsbilen F-TYPE med praktiske funksjoner mer kjent fra store SUVer.
Epace front
Jaguar E-PACE PLUG-IN HYBRID
Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.
Jaguar I-PACE
Jaguar I-PACE
Jaguars første helelektriske bil, med elegant design, god rekkevidde og muligheter for hurtiglading. I-PACE er først og fremst en Jaguar, men vi tror den kanskje også er verdens smarteste 5-seters sportsbil.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer