Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon.

DEN PRISBELØNTE, HELELEKTRISKE PERFORMANCE-SUV-EN
Ytelse 0-100km/t
4,8 sek
Rekkevidde
470 km
Kjøring
AWD
Lasteplass
1453 liter
Jaguar I-PACE
I-PACE er vår første helelektriske bil, med elegant design, god rekkevidde og muligheter for hurtiglading. I-PACE er først og fremst en Jaguar, men vi tror den kanskje også er verdens smarteste 5-seters sportsbil. Prøv den!
fra 669.900,-
AKTUELLE MODELLER
I-PACE NORDIC EDITION
I-PACE Nordic Edition er basert på utstyrsvarianten I-PACE EV400 AWD Auto S som inkluderer LED hovedlys, Navigation Pro, Pivi Pro infotainment system, 18″ alufelger og mye mer. I-PACE Nordic Edition har en kundefordel til en verdi av 143.700,-*
I-PACE SILVERSTONE EDITION
Utover S, har Jaguar I-PACE SE Silverstone mer attraktivt ekstrautstyr. Jaguar I-PACE SE er utstyrt med Premium LED lykter med signatur DRL, 10-veis elektrisk justerbare forseter, 20″ alufelger og mye mer. I-PACE Silverstone har en kundefordel til en verdi av 154.900,-*.
I-PACE MAYFAIR EDITION
Jaguar I-PACE HSE Mayfair har utover SE, Matrix LED frontlykter, 20″ 5 eiket alufelg med Diamond Turned finish, 16-veis elektrisk justerbare forseter, LED tåkelys, MeridianTM Surround Sound System og mye mer. I-PACE Mayfair har en kundefordel til en verdi av 161.700,-*
Se andre Jaguarmodeller
Jaguar F-Type
Jaguar F-TYPE
Jaguar F-TYPE er den ikoniske bilen med rå ytelse og eleganse. 2021 modellen kommer med oppdatert og kraftigere bensinmotor med lavere drivstofforbruk og Co2-utslipp.
Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid
Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid
F-PACE er en kraftig crossover som kombinerer det beste fra sportsbilen F-TYPE med praktiske funksjoner mer kjent fra store SUVer.
Epace front
Jaguar E-PACE PLUG-IN HYBRID
Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer