Nye Jeep® Avenger elektrisk

Nye Jeep Avenger er en moderne, kompakt SUV og får en rekkevidde på opptil 400 km

Drivstoff
Elektrisk
Hjuldrift
forhjulsdrift
Effekt
156hk
Rekkevidde
Opptil 404 km

Jeep Avenger 100% elektrisk

Dette er Jeep sin første modell og vil få en rekkevidde på opptil 404 km. Med gode kjøreegenskaper vil dette bli en sikker vinner for det norske marked.
fra 349.900,-

Jeep® Avenger Elektrisk

Start video

EKTE JEEP DNA

Jeep Avenger er stilig, funksjonell og romslig med muligheter for personlige tilpasninger. Den helelektriske modellen gir deg en utslippsfri kjøreopplevelse med god ytelse. Du kan stole på at rekkevidden tar deg til destinasjonen din, og takket være hurtigladefunksjonene vil du aldri trenge å være lenge borte fra veien. Avenger er den perfekte følgesvennen på dine neste eventyr.

100% ELEKTRISK - 100% JEEP

Jeep Avenger kommer med en helelektrisk motor med 156 hk (115 kW). Med kombinert kjøring får du en rekkevidde opp til 400 km. Bilen er utstyrt med seks ulike kjøremoduser tilpasset ulike forhold og terreng. Du kan velge mellom Eco, Normal, Sport, Sand, Mud og Snow. Når bilen trenger å lades opp, kan dette gjøres på noen minutter med DC hurtiglading (100 kW). På kun tre minutter kan Avenger lades opp til 30 km rekkevidde. På ni minutter kan bilen lades opp til 100 km, og med 34 minutters lading kan batteriet lades opp fra 0% til 80% kapasitet.

AVANSERTE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Avenger er utstyrt med topp moderne sikkerhetssystemer, for å gjøre alle turer for deg og passasjerene dine så trygg som mulig. Avenger kan blant annet opprettholde hastighet, avstanden til kjøretøyet foran og sentrere bilen i kjørefeltet helt automatisk. I tillegg leveres Avengers med et helt sett av Level 2 avanserte kjøreassistentsystemer (ADAS).

Jeep Avenger kommer i 3 utstyrsnivårer

Longitude
Fra 339.900,- får du en god utstyrt bil med en rekke moderne sikkerhetssystmer og tekniskeløsninger.
Altitude
fra 369.900,- er Altiude en godt utstyrt modell og kan skilte med et ytterligere oppgradert utstyrsspekter som standard.
Summit
fra 399.900,- er Summit opp utgaven, her er en fullspekket bil og masse designelementer

Jeep Avenger Årets Bil 2023 i Europa

Jeep Avenger allerede før den kommer på markedet blitt året til Car of the Year 2023 i Europa. Dette er en prestisjefylt pris som både henger høyt hos produsentene og er viktig for den kompetente fagjuryen av biljournalister.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Jeepmodeller
Jeep compass phev

Jeep Compass Plug-in Hybrid

Jeep Compass 4xe er en spennende plug-in hybrid-SUV som kombinerer bærekraftighet med terrengkapasitet. Den leveres med en kraftig bensinmotor og en elektrisk motor, og tilbyr miljøvennlig kjøring med mulighet for ren elektrisk rekkevidde. Med avanserte funksjoner, moderne design og allsidighet er Jeep Compass 4xe et attraktivt valg for de som søker en kombinasjon av effektivitet og eventyr.
Forside Nettside

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

Opplev den ultimate friheten med Jeep Wrangler 4xe! Den kraftige plug-in hybrid SUV-en kombinerer bærekraftighet med legendarisk off-road-ytelse. Utforsk det ukjente i elektrisk stil med imponerende rekkevidde og kraft. Ta kontroll over terrenget og la eventyret begynne med Jeep Wrangler 4xe - den perfekte blandingen av miljøvennlighet og eventyr.
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup

Jeep Gladiator

Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer