Jeep Compass Plug-in Hybrid

Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid
Jeep® Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep® firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift.
Ytelse
Opptil 240hk
Akselrasjon 0-100 km/t
7,3 sek
Ladetid ved 7,4 kWh
120 min
Rekkevidde
50 km
Jeep Compass 4xe PLUG-IN HYBRID
Tre forskjellige kjøremoduser: Hybrid bruker begge motorene, Elektrisk bruker bare den elektriske motoren, og E-Save bevarer batterinivået ved å øke effekten til de autonome ladesystemene.
fra 469.900,-
Jeep® finner opp firehjulsdriften på nytt ved å kombinere 4×4-drift med elektrisk fremdrift. Ytelsen økes nok en gang, mens drivstofforbruket og utslippene reduseres
Helt nye eksteriør detaljer
Enda mer stil, enda mer besluttsom, enda mer Jeep®. Nye Compass 4xe Plug-in Hybrid har en redesignet front med muskulære linjer, som virkelig fremhever styrken. Revolusjonen starter med den ikoniske grillen med syv spor, som har fått mer moderne linjer, og den fortsetter til frontlyktene og støtfangeren.
Enda mer plass
Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har et mye større interiør og bedre volum. Oppbevaringsrommene bak girkassen, i forhøyningen på gulvet og under armlenen i Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har også blitt redesignet, slik at du får enda mer plass: 7,2 liter, mot 2,8 liter tidligere.
Revolusjonerende teknologi
Bedre – på alle måter. Nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid har den nyeste generasjonen Uconnect™-radio med en større skjerm, raskere prosessor og oppdatert programvare for enda bedre tilkoblingsmuligheter.
Jeep Compass Trailhawk er Trail Rated
Trail rated merket på en Jeep betyr at bilen har vært utsatt og bestått utfordrene tester og ekstrem off-road ytelse på noen av de tøffeste terrengene på planeten
Se andre Jeepmodeller
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup
Jeep Gladiator
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Nå har den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer