Jeep Compass Plug-in Hybrid

Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid

Jeep® Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep® firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift.

Ytelse
Opptil 240hk
Akselrasjon 0-100 km/t
7,3 sek
Ladetid ved 7,4 kWh
120 min
Rekkevidde
50 km

Jeep Compass 4xe PLUG-IN HYBRID

Tre forskjellige kjøremoduser: Hybrid bruker begge motorene, Elektrisk bruker bare den elektriske motoren, og E-Save bevarer batterinivået ved å øke effekten til de autonome ladesystemene.
fra 579.900,-

Jeep® finner opp firehjulsdriften på nytt ved å kombinere 4x4-drift med elektrisk fremdrift. Ytelsen økes nok en gang, mens drivstofforbruket og utslippene reduseres

Start video

Helt nye eksteriør detaljer

Enda mer stil, enda mer besluttsom, enda mer Jeep®. Nye Compass 4xe Plug-in Hybrid har en redesignet front med muskulære linjer, som virkelig fremhever styrken. Revolusjonen starter med den ikoniske grillen med syv spor, som har fått mer moderne linjer, og den fortsetter til frontlyktene og støtfangeren.

Enda mer plass

Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har et mye større interiør og bedre volum. Oppbevaringsrommene bak girkassen, i forhøyningen på gulvet og under armlenen i Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har også blitt redesignet, slik at du får enda mer plass: 7,2 liter, mot 2,8 liter tidligere.

Revolusjonerende teknologi

Bedre – på alle måter. Nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid har den nyeste generasjonen Uconnect™-radio med en større skjerm, raskere prosessor og oppdatert programvare for enda bedre tilkoblingsmuligheter.

Utviklingen av ytelse

Jeep Compass Trailhawk er Trail Rated

Trail rated merket på en Jeep betyr at bilen har vært utsatt og bestått utfordrene tester og ekstrem off-road ytelse på noen av de tøffeste terrengene på planeten

test1

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk

Jeep Avenger Elektrisk

Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Forside Nettside

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

Opplev den ultimate friheten med Jeep Wrangler 4xe! Den kraftige plug-in hybrid SUV-en kombinerer bærekraftighet med legendarisk off-road-ytelse. Utforsk det ukjente i elektrisk stil med imponerende rekkevidde og kraft. Ta kontroll over terrenget og la eventyret begynne med Jeep Wrangler 4xe - den perfekte blandingen av miljøvennlighet og eventyr.
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup

Jeep Gladiator

Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer