Jeep Compass Plug-in Hybrid

Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid

Jeep® Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep® firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift.
Ytelse
Opptil 240hk
Akselrasjon 0-100 km/t
7,3 sek
Ladetid ved 7,4 kWh
120 min
Rekkevidde
50 km
Jeep Compass 4xe PLUG-IN HYBRID
Tre forskjellige kjøremoduser: Hybrid bruker begge motorene, Elektrisk bruker bare den elektriske motoren, og E-Save bevarer batterinivået ved å øke effekten til de autonome ladesystemene.
fra 579.900,-
Jeep® finner opp firehjulsdriften på nytt ved å kombinere 4×4-drift med elektrisk fremdrift. Ytelsen økes nok en gang, mens drivstofforbruket og utslippene reduseres
Start video
Helt nye eksteriør detaljer
Enda mer stil, enda mer besluttsom, enda mer Jeep®. Nye Compass 4xe Plug-in Hybrid har en redesignet front med muskulære linjer, som virkelig fremhever styrken. Revolusjonen starter med den ikoniske grillen med syv spor, som har fått mer moderne linjer, og den fortsetter til frontlyktene og støtfangeren.
Enda mer plass
Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har et mye større interiør og bedre volum. Oppbevaringsrommene bak girkassen, i forhøyningen på gulvet og under armlenen i Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har også blitt redesignet, slik at du får enda mer plass: 7,2 liter, mot 2,8 liter tidligere.
Revolusjonerende teknologi
Bedre – på alle måter. Nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid har den nyeste generasjonen Uconnect™-radio med en større skjerm, raskere prosessor og oppdatert programvare for enda bedre tilkoblingsmuligheter.
Utviklingen av ytelse
Trail Rated®
Helt nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid viderefører SUV-arven med enestående ytelse og velkjent Jeep®-slitestyrke. Trail Rated®-merket er det eneste Jeep®-merket som bekrefter at bilen har bestått tester på grusveier og glatt underlag med vann, gjørme og snø – og i bratte bakker.
Driver fremtiden
Helt nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid løser hverdagens utfordringer med den nye 4xe hybrid firehjulsdriften, som gir opptil 380 hk av kombinert effekt og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,4 sekunder.
En samling av krefter!
Den frontmonterte 2,0 l bensinmotoren med turbo gir opptil 272 hk (200 kW) på egen hånd. Maksimalt dreiemoment er opptil 400 Nm. Dette sammen med elektrisk motor med høy ytelse. Denne er plassert foran girkassen, og den yter opptil 153 kW (208* hk) med maksimalt dreiemoment på 245 Nm selv ved lavt turtall.
Jeep Compass Trailhawk er Trail Rated
Trail rated merket på en Jeep betyr at bilen har vært utsatt og bestått utfordrene tester og ekstrem off-road ytelse på noen av de tøffeste terrengene på planeten

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk
Jeep Avenger Elektrisk
Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Forside Nettside
Jeep Wrangler Plug-in Hybrid
Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Du får den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst.
GC 1920x1080(2)
Nye Jeep Grand Cherokee 4xe
Nå kommer nye Jeep® Grand Cherokee. Eksklusiv 4xe plug-in hybrid-teknologi gjør den til den mest effektive Grand Cherokee når det gjelder drivstofforbruk, den mest teknologisk avanserte og luksuriøse noensinne, og med den legendariske 4x4-kapasiteten.
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup
Jeep Gladiator
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer