Jeep Gladiator

Nye Jeep® Gladiator Pickupen fra Jeep.

De legendarikse terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper: kjøreegenskaper, romsligjhet og kraft

Seter
2 eller 5
Motor
Diesel
Girkasse
8-trinns automat
Lastekapasitet
Opptil 750kg

Frakt det du vil

Gladiator skiller seg ut med sin imponerende lastekapasitet og allsidighet takket være lasteplanet, slik at du får plass til selv de mest plasskrevende tingene. Og i tillegg er lasteplanet beskyttet av et spraybelegg.
fra 749.900,- eks.mva (varebil)

Jeep Gladiator noe annet!

Start video

Maksimal beskyttelse

Lasteplanet er laget av stål, og har et spraybelegg som gir enda bedre beskyttelse. Dekslene gir også maksimal beskyttelse

Imponerende lastekapasitet

Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting både på fritiden og i hverdagen.

Eksklusivt innhold

Gladiator har LED-lys og festekroker i alle hjørner. Du kan også bestille Cargo Management Group, da får du 400 W inverter, vannbestandig og vanntett 230 V stikkontakt på lasteplanet.

Friluft, med enkle grep kan taket fjernes og frontruten legges ned.

Freedom Top Hard top med tre paneler
Med enkel grep kan du fjerne deler eller hele taket
Dører som kan fjernes
På lik linje med Jeep Wrangler kan også dører demonteres. Merk at uten dører kan den ikke brukes på offentlig vei.
Frontruten kan legges ned
Også med enkel grep kan du legge ned frontruten

Integrert terrengkamera

Med Gladiator kan du nå nye høyder takket være teknologi som passer på deg uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at det blir enklere enn noensinne å se og unngå hindringer. Det er også selvrensende, slik at du alltid ser hva som møter deg. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.

test1

Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk

Jeep Avenger Elektrisk

Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Jeep compass phev

Jeep Compass Plug-in Hybrid

Jeep Compass 4xe er en spennende plug-in hybrid-SUV som kombinerer bærekraftighet med terrengkapasitet. Den leveres med en kraftig bensinmotor og en elektrisk motor, og tilbyr miljøvennlig kjøring med mulighet for ren elektrisk rekkevidde. Med avanserte funksjoner, moderne design og allsidighet er Jeep Compass 4xe et attraktivt valg for de som søker en kombinasjon av effektivitet og eventyr.
Forside Nettside

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

Opplev den ultimate friheten med Jeep Wrangler 4xe! Den kraftige plug-in hybrid SUV-en kombinerer bærekraftighet med legendarisk off-road-ytelse. Utforsk det ukjente i elektrisk stil med imponerende rekkevidde og kraft. Ta kontroll over terrenget og la eventyret begynne med Jeep Wrangler 4xe - den perfekte blandingen av miljøvennlighet og eventyr.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer