Jeep Gladiator

Nye Jeep® Gladiator Pickupen fra Jeep.

De legendarikse terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper: kjøreegenskaper, romsligjhet og kraft
Seter
2 eller 5
Motor
Diesel
Girkasse
8-trinns automat
Lastekapasitet
Opptil 750kg
Frakt det du vil
Gladiator skiller seg ut med sin imponerende lastekapasitet og allsidighet takket være lasteplanet, slik at du får plass til selv de mest plasskrevende tingene. Og i tillegg er lasteplanet beskyttet av et spraybelegg.
fra 749.900,- eks.mva (varebil)
Jeep Gladiator noe annet!
Start video
Maksimal beskyttelse
Lasteplanet er laget av stål, og har et spraybelegg som gir enda bedre beskyttelse. Dekslene gir også maksimal beskyttelse
Imponerende lastekapasitet
Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting både på fritiden og i hverdagen.
Eksklusivt innhold
Gladiator har LED-lys og festekroker i alle hjørner. Du kan også bestille Cargo Management Group, da får du 400 W inverter, vannbestandig og vanntett 230 V stikkontakt på lasteplanet.
Friluft, med enkle grep kan taket fjernes og frontruten legges ned.
Freedom Top Hard top med tre paneler
Med enkel grep kan du fjerne deler eller hele taket
Dører som kan fjernes
På lik linje med Jeep Wrangler kan også dører demonteres. Merk at uten dører kan den ikke brukes på offentlig vei.
Frontruten kan legges ned
Også med enkel grep kan du legge ned frontruten
Integrert terrengkamera
Med Gladiator kan du nå nye høyder takket være teknologi som passer på deg uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at det blir enklere enn noensinne å se og unngå hindringer. Det er også selvrensende, slik at du alltid ser hva som møter deg. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.
Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk
Jeep Avenger Elektrisk
Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Jeep compass phev
Jeep Compass Plug-in Hybrid
Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er en fullblods Jeep med sin legendariske sjel og fremkommelighet. Dette nå sammen satt i nyutviklede drivlinjekombinasjonen med merkets velkjente fremragende firehjulstrekk-egenskaper sammen med kraftig elektrisk motor.
Forside Nettside
Jeep Wrangler Plug-in Hybrid
Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Du får den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst.
GC 1920x1080(2)
Nye Jeep Grand Cherokee 4xe
Nå kommer nye Jeep® Grand Cherokee. Eksklusiv 4xe plug-in hybrid-teknologi gjør den til den mest effektive Grand Cherokee når det gjelder drivstofforbruk, den mest teknologisk avanserte og luksuriøse noensinne, og med den legendariske 4x4-kapasiteten.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer