Nye Jeep Grand Cherokee 4xe

Nye Jeep® Grand Cherokee

Den femte generasjonen av Jeep Grand Cherokee – SUV-en som har mottatt flere priser enn noen annen – har en ny arkitektur, den 4xe plug-in hybrid drivlinjen, et nytt eksteriørdesign og et nytt interiør laget med kvalitetshåndverk og banebrytende teknologier . Ettersom det ledende SUV-merket når det gjelder offroad-ytelse fortsetter sin reise mot en fremtid med «Zero Emission Freedom», presenteres den nye modellen som den mest teknologisk avanserte Jeep Grand Cherokee med den beste 4×4-ytelsen noensinne.
Drivstoff
Elektrisk+Bensin
Hjuldrift
AWD / 4xe
Effekt
380 hk
Rekkevidde
51 km
Jeep Grand Cherokee 4xe PLUG-IN HYBRID
Den femte generasjonen av den mest prisbelønte SUV-en noensinne har en fullstendig fornyet arkitektur, nye interiør- og eksteriørdesigner, banebrytende teknologier inkludert den 10″ digitale skjermen, Uconnect 5-systemet og overlegne nivåer av luksus og stil.
Jeep® Grand Cherokee nå er den tilbake, nå med 5. generasjon!
Start video
Overlegene tilkoblings muligheter i bilen og på smarttelefonen.
UconnectTM Services-pakken inkluderer tilkoblede tjenester dedikert til elektrifisert kjøring og avansert tilkobling, inkludert My Assistant, My Car, My Remote, My eCharge, My Navigation og de valgfrie My Wifi- og My Alert-pakkene. Med Grand Cherokee debuterer mange nye tjenester, inkludert Jeep®Offroad Pages på mobilappen, enda mer avanserte fjernkontroller, Eco Score for å overvåke kjørestil og mye mer.
Enda mer komfort og luksus en tidligere
Håndverk og funksjonell skjønnhet er også grunnlaget for interiøret, de fremtredende funksjonene inkluderer valnøtt-aksenter og dør-/setetrekk i Palermo-skinn. Fører- og passasjersetene kan justeres elektrisk i 16 posisjoner, er utstyrt med korsryggstøtte og minnefunksjon, og tilbyr også en massasjefunksjon innebygd i ryggstøtten. Baksetene er også oppvarmet og ventilert.
Nå som ladbar hybrid men fremdeles Jeep 4×4
Jeep Grand Cherokee er designet i sin helhet for å tilby uovertruffen terrengegenskaper og sikker kjøredynamikk. Quadra-Drive II 4×4-drivsystemene, Quadra-Lift luftfjæring og Selec-Terrain traction management-systemet – som tilbyr et valg mellom fem kjøremoduser: Auto, Snow, Sand / Mud, Rock og Sport – sikrer at Grand Cherokee beholder Jeep-merkets legendariske 4×4-egenskaper.
Utviklingen av ytelse

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk
Jeep Avenger Elektrisk
Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Jeep compass phev
Jeep Compass Plug-in Hybrid
Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er en fullblods Jeep med sin legendariske sjel og fremkommelighet. Dette nå sammen satt i nyutviklede drivlinjekombinasjonen med merkets velkjente fremragende firehjulstrekk-egenskaper sammen med kraftig elektrisk motor.
Forside Nettside
Jeep Wrangler Plug-in Hybrid
Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Du får den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst.
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup
Jeep Gladiator
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer