Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Nå er ikonet kommet som ladbar hybrid, opplev stillheten sammen med nye Jeep® Wrangler.
Ytelse 0-100km/t
6sek
Rekkevidde
53 km (WLTP)
Bakkeklaring
27,4 cm
Angrepsvinkel
44 grader
JEEP WRANGLER 4xe PLUG-IN HYBRID
Ikonet har blitt ladbar ! Likefremt er den en ekte Jeep. Like kapabel som alltid. Oppleve naturen helt lydløst. Nå også med Norges beste nybilgaranti 5 år/100.000km
fra 999.900,-
Opplev stillheten i nye JEEP WRANGLER !
Start video
Et stilikon
Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er tro mot tradisjonene. De ikoniske og definerte formene fremheves av de stilrene detaljene fra 4xe, for eksempel de blå detaljene i logoen og ladeluken på siden – og unike felger. Wrangler 4xe er definisjonen av allsidighet – med frontrute som kan legges ned, forskjellige takkonfigurasjoner og dører som kan tas av for en unik friluftsopplevelse
HOLD FOKUSET PÅ VEIEN
Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Innebygde systemer gjør det enklere å kjøre i trafikken, for eksempel adaptiv cruisekontroll og frontkollisjonsvarsling+ med automatisk bremsing. I tillegg finnes det systemer for kjøring i terrenget, for eksempel Selec Speed Control, som er cruisekontroll for kjøring i terreng, slik at du kan holde jevn fart selv på krevende og glatt terreng og i bratte bakker.
LAD MENS DU KJØRER
Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan også lades mens du kjører. Med e-Coasting-funksjonen forvandles den kinetiske energien som produseres mens du bremser, reduserer hastigheten og triller, til energi som kan brukes igjen.
Jeep orginalen siden 1941, alt annet er kopi!
Trail Rated®
Helt nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid viderefører SUV-arven med enestående ytelse og velkjent Jeep®-slitestyrke. Trail Rated®-merket er det eneste Jeep®-merket som bekrefter at bilen har bestått tester på grusveier og glatt underlag med vann, gjørme og snø – og i bratte bakker.
Driver fremtiden
Helt nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid løser hverdagens utfordringer med den nye 4xe hybrid firehjulsdriften, som gir opptil 380 hk av kombinert effekt og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,4 sekunder.
En samling av krefter!
Den frontmonterte 2,0 l bensinmotoren med turbo gir opptil 272 hk (200 kW) på egen hånd. Maksimalt dreiemoment er opptil 400 Nm. Dette sammen med elektrisk motor med høy ytelse. Denne er plassert foran girkassen, og den yter opptil 153 kW (208* hk) med maksimalt dreiemoment på 245 Nm selv ved lavt turtall.
Blitt skitten etter en tur i terrenget ?
Det er ingen problem. I Jeep Wranger kan du spyle mattene foran mens de ligger i bilen. Fjern pluggen og la møkk og skitt renne ned under bilen. Praktisk ?

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Jeepmodeller
Jeep avenger elektrisk
Jeep Avenger Elektrisk
Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
Jeep compass phev
Jeep Compass Plug-in Hybrid
Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er en fullblods Jeep med sin legendariske sjel og fremkommelighet. Dette nå sammen satt i nyutviklede drivlinjekombinasjonen med merkets velkjente fremragende firehjulstrekk-egenskaper sammen med kraftig elektrisk motor.
GC 1920x1080(2)
Nye Jeep Grand Cherokee 4xe
Nå kommer nye Jeep® Grand Cherokee. Eksklusiv 4xe plug-in hybrid-teknologi gjør den til den mest effektive Grand Cherokee når det gjelder drivstofforbruk, den mest teknologisk avanserte og luksuriøse noensinne, og med den legendariske 4x4-kapasiteten.
Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup
Jeep Gladiator
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer