Land Rover Discovery Sport

Allsidig kompakt Suv

I Discovery Sport Plug-in hybrid, PHEV, kan du med et tastetrykk bytte til ren elektrisk kraft og kjøre opptil 63 km * – helt uten CO2-utslipp. Det tar bare 30 minutter å lade opp til 80% ved hjelp av en DC hurtiglader. Et helt nytt elektrisk familieeventyr venter.
0-100 km/t
6,6sek
Ytelse
300hk
Hjuldrift
AWD
Elektrisk rekkevidde
64 km
Land Rover Discovery Sport Plug-in Hybrd
Discovery Sport Plug‑in Hybrid passer optmalt både om du skal kjøre i byen eller du velger langtur med helelektrisk og utslippsfri kjøring, og kan lades via DC-hurtiglading.
fra 790.850,-
Discovery Sport med tilpassninger som optimaliserer din kjøreopplevelse
I-PACE NORDIC EDITION
I-PACE Nordic Edition er basert på utstyrsvarianten I-PACE EV400 AWD Auto S som inkluderer LED hovedlys, Navigation Pro, Pivi Pro infotainment system, 18″ alufelger og mye mer. I-PACE Nordic Edition har en kundefordel til en verdi av 143.700,-*
I-PACE SILVERSTONE EDITION
Utover S, har Jaguar I-PACE SE Silverstone mer attraktivt ekstrautstyr. Jaguar I-PACE SE er utstyrt med Premium LED lykter med signatur DRL, 10-veis elektrisk justerbare forseter, 20″ alufelger og mye mer. I-PACE Silverstone har en kundefordel til en verdi av 154.900,-*.
I-PACE MAYFAIR EDITION
Jaguar I-PACE HSE Mayfair har utover SE, Matrix LED frontlykter, 20″ 5 eiket alufelg med Diamond Turned finish, 16-veis elektrisk justerbare forseter, LED tåkelys, MeridianTM Surround Sound System og mye mer. I-PACE Mayfair har en kundefordel til en verdi av 161.700,-*
Se andre Land Rovermodeller
Untitled-1
Nye Range Rover
Nye Range Rover er en utsøkt tolkning av luksus og personalisering. Hvor de fineste materialene brukes til å skape et fristed for reiseopplevelsen.
Range Rover Sport phev
Range Rover Sport
Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører
Range Rover Velar Phev
Range Rover Velar
Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.
Evoque 1920x1080
Range Rover Evoque
Nye Range Rover Evoque plug-in hybrid passer perfekt til både bykjøring og til hytteturen, med inntil hele 66km elektrisk rekkevidde.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer