Land Rover Discovery Sport

Allsidig kompakt Suv
I Discovery Sport Plug-in hybrid, PHEV, kan du med et tastetrykk bytte til ren elektrisk kraft og kjøre opptil 63 km * – helt uten CO2-utslipp. Det tar bare 30 minutter å lade opp til 80% ved hjelp av en DC hurtiglader. Et helt nytt elektrisk familieeventyr venter.
0-100 km/t
6,6sek
Ytelse
300hk
Hjuldrift
AWD
Elektrisk rekkevidde
64 km
Land Rover Discovery Sport Plug-in Hybrd
Discovery Sport Plug‑in Hybrid passer optmalt både om du skal kjøre i byen eller du velger langtur med helelektrisk og utslippsfri kjøring, og kan lades via DC-hurtiglading.
fra 790.850,-
Discovery Sport med tilpassninger som optimaliserer din kjøreopplevelse
I-PACE NORDIC EDITION
I-PACE Nordic Edition er basert på utstyrsvarianten I-PACE EV400 AWD Auto S som inkluderer LED hovedlys, Navigation Pro, Pivi Pro infotainment system, 18″ alufelger og mye mer. I-PACE Nordic Edition har en kundefordel til en verdi av 143.700,-*
I-PACE SILVERSTONE EDITION
Utover S, har Jaguar I-PACE SE Silverstone mer attraktivt ekstrautstyr. Jaguar I-PACE SE er utstyrt med Premium LED lykter med signatur DRL, 10-veis elektrisk justerbare forseter, 20″ alufelger og mye mer. I-PACE Silverstone har en kundefordel til en verdi av 154.900,-*.
I-PACE MAYFAIR EDITION
Jaguar I-PACE HSE Mayfair har utover SE, Matrix LED frontlykter, 20″ 5 eiket alufelg med Diamond Turned finish, 16-veis elektrisk justerbare forseter, LED tåkelys, MeridianTM Surround Sound System og mye mer. I-PACE Mayfair har en kundefordel til en verdi av 161.700,-*
Se andre Land Rovermodeller
Nye Range Rover
Nye Range Rover
Nye Range Rover er en utsøkt tolkning av luksus og personalisering. Hvor de fineste materialene brukes til å skape et fristed for reiseopplevelsen.
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Nye Range Rover Evoque plug-in hybrid passer perfekt til både bykjøring og til hytteturen, med inntil hele 66km elektrisk rekkevidde.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer