ALL­TID KOM­FORTA­BEL. ALL­TID KLAR TIL Å YTE.

Livsstilen din trenger en bil som endrer seg sammen med deg. Mazda CX-30 er en bil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur. En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.
DESIGNET FOR Å INSPIRERE
Mazda3 utstråler kraft og positivitet allerede i det øyeblikket du ser den. Kontrollert vitalitet med et kraftfullt uttrykk. De dynamiske linjene og formene vekker følelser. Disse følelsene forsterkes på veien av de sportslige kjøreegenskapene.
fra 358.700,-
FØLELSEN AV Å VÆRE ETT
En kjøreopplevelse der bilen blir en forlengelse av deg. Jinba Ittai.
FORSTERKER FØLELSEN
Kodo-design skaper en følelse av liv og bevegelse – også når bilen står stille.
Se andre Mazdamodeller
Untitled-1
Nye Mazda CX-60
Nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.
Mazda 2
Mazda 2 Hybrid
Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
1920x1080 mx-30 i grønt
Mazda MX-30
Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
cx30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer