ALL­TID KOM­FORTA­BEL. ALL­TID KLAR TIL Å YTE.
Livsstilen din trenger en bil som endrer seg sammen med deg. Mazda CX-30 er en bil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur. En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.
DESIGNET FOR Å INSPIRERE
Mazda3 utstråler kraft og positivitet allerede i det øyeblikket du ser den. Kontrollert vitalitet med et kraftfullt uttrykk. De dynamiske linjene og formene vekker følelser. Disse følelsene forsterkes på veien av de sportslige kjøreegenskapene.
fra 351.700,-
FØLELSEN AV Å VÆRE ETT
En kjøreopplevelse der bilen blir en forlengelse av deg. Jinba Ittai.
FORSTERKER FØLELSEN
Kodo-design skaper en følelse av liv og bevegelse – også når bilen står stille.
Se andre Mazdamodeller
Mazda MX-30
Mazda MX-30
Opplev den ikoniske skandinaviske ladbare hybrid-stasjonsvognen, med innebygget Google. Elegant utflukt i hverdagen. En kjøretur med tanke på morgendagen.
Mazda CX-30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.
Mazda CX-5
Mazda CX-5
Dette er en familievennlig SUV med gjennomført kvalitet og god komfort. Den er komfortabel for både fører og passasjerer, og byr på fremtidsrettet teknologi og elegant interiør.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer