ALL­TID KOM­FORTA­BEL. ALL­TID KLAR TIL Å YTE.
Livsstilen din trenger en bil som endrer seg sammen med deg. Mazda CX-30 er en bil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur. En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.
DESIGNET FOR Å INSPIRERE
Mazda3 utstråler kraft og positivitet allerede i det øyeblikket du ser den. Kontrollert vitalitet med et kraftfullt uttrykk. De dynamiske linjene og formene vekker følelser. Disse følelsene forsterkes på veien av de sportslige kjøreegenskapene.
fra 325.700,-
FØLELSEN AV Å VÆRE ETT
En kjøreopplevelse der bilen blir en forlengelse av deg. Jinba Ittai.
FORSTERKER FØLELSEN
Kodo-design skaper en følelse av liv og bevegelse – også når bilen står stille.
Se andre Mazdamodeller
Mazda CX-5
Mazda CX-5
Dette er en familievennlig SUV med gjennomført kvalitet og god komfort. Den er komfortabel for både fører og passasjerer, og byr på fremtidsrettet teknologi og elegant interiør.
Mazda CX-30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.
Mazda MX-30
Mazda MX-30
Opplev den ikoniske skandinaviske ladbare hybrid-stasjonsvognen, med innebygget Google. Elegant utflukt i hverdagen. En kjøretur med tanke på morgendagen.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer