KOM­FORT OG SIK­KER­HET FOR HELE FA­MI­LI­EN

Mazda CX-5 er en perfekt familiebil som kombinerer de nyeste tekniske løsningene for reaksjonssikre kjøreegenskaper med oppgradert interiørdesign og infotainment-system. Mazda CX-5 er en kompakt-SUV som byr på en god kjøreopplevelse med høy sikkerhet og komfort for alle i bilen.
Bagasjeplass max
1620 liter
Tilhengervekt
2100kg
OPP­LEV KOM­FORT OG UN­DER­HOLDNING PÅ VEI­EN
Opplev Mazda CX-5 for å finne ut hvorfor den har fått så mange utmerkelser som en av de beste i segmentet familie-SUV. Oppdag hvor inspirerende den er å kjøre og opplev den gode komforten – for store og små.
fra 461.900,-
DE­SIG­NET FOR DE GODE OPP­LE­VEL­SENE
Start video
Se andre Mazdamodeller
Untitled-1
Nye Mazda CX-60
Nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.
Mazda 2
Mazda 2 Hybrid
Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
Mazda mx-30
Mazda MX-30
Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
cx30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer