MG EHS PLUG-IN HYBRID

Praktisk Ladbar hybrid SUV fra MG
Den helt nye MG EHS Plug-in Hybrid har banebrytende og svært effektiv drivverksteknologi som gir mulighet til elektrisk kjøring med rekkevidde på 52 km og tilhengervekt på opptil 1500 kg
Ytelse
258hk
Tilhengervekt
1.500kg
Lavt Co2 utslipp
43 g/km
Garanti
7år/150.000km
MG EHS PLUG-IN HYBRID
En ladbar hybrid som gir deg imponerende prestasjoner og utstyrsnivå kombinert med lav pris.
fra 379.890,-
MG EHS PLUG-IN HYBRID PERFEKT FOR DEG!
Start video
Sett deg inn for en tur
Interiør MG EHS
Mykt materiale
Skinnsetene Setet er spesielt utviklet for sikkerhet og komfort, integrert med Bader® ekte skinn og Alcantara® material. Kombinasjonen av begge materialene fører til bedre kvalitet med en myk og premium følelse.
Stor plass
Takket være den smarte utformingen av det elektriske drivsystemet er det god beinplass og bredde i baksetet i MG EHS Plug-in Hybrid. Samtidig har bilen et bagasjeromsvolum på 448 liter, som kan utvides til hele 1375 liter ved å legge ned baksetene
Elektrisk bakluke
Den elektriske betjente bakluken kan åpnes og lukkes fra valgfri høyde.
12,3» Virituelt display
12.3″ virtuell dashbord samhandler med berøringsskjermen, som bringer deg mer informasjon og ulike kjøremodus på display.
Se andre MGmodeller
MG MARVEL R kommer
MG MARVEL R
Nå har salget startet av nye MG Marvel R Electric. En romslig og luksuriøs elektrisk SUV med firehjulsdrift og mulighet for tilhengerfeste.
MG ZS EV
MG ZS EV
Det klassisk britiske bilmerket MG er tilbake i en kinesisk-eid versjon med en hel-elektrisk kompakt SUV. ZS EV har en meget konkurransedyktig pris og er den klart rimeligste i sitt segment.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer