Nye Range Rover

Makeløs raffinement og luksus

Tro mot sine røtter, og klar for fremtiden, Range Rover er tilgjengelig med plug-in hybrid* og milde hybridalternativer.
Elektrisk rekkevidde (opptil)
113km
Co2- utsllipp
18 g/km
Hjemmelading (fra)
5 timer
Offentlig ladestasjon 50kW DC
ca 60 minutter
Fornem eksteriørdesign
Den reduktive karakteren til designet er fri for overflødige detaljer, noe som resulterer i en fantastisk modernitet. Dette er den mest elegante Range Rover som noen gang er laget.
fra 1.879.950
Med sportslige designdetaljer og et kraftig og muskuløst utseende, er Range Rover Sport utviklet for å gjøre inntrykk
Start video
Aktive Støydempning
Neste generasjons aktiv støydemping, leveres via verdens første hodestøttehøyttalere, som skaper stille soner og kombineres med akustisk laminert glass for et fredelig fristed fra omverdenen.
Cabin Air Purification Pro
Valgfrie PM2,5 filtrering og nanoeTM X teknologi reduserer lukt, bakterier og allergener betydelig, inkludert SARS-COV-2 virus, mens CO2 behandlingen forbedrer velvære og årvåkenhet ved å overvåke nivåene i bilen
Fire Soners Klimakontroll
Med separate kontroller for sjåføren, passasjeren foran og de på hver side av den andre raden, lar fire soners klimakontroll deg stille inn temperaturen og intensiteten til luftstrømmen etter dine personlige preferanser.
Sofistikert interiørdesign
Intuitiv teknologi
Range Rovers teknologi er designet for å gjøre livet ditt enklere, fra en rekke kjørefunksjoner til vårt prisbelønte ** infotainmentsystem, Pivi Pro.
Raffinement og luksus
Raffinement ligger i hjertet av Range Rover, og gir luksusreiser og komfort for opptil syv voksne.
Skreddersydd Finish
Skreddersy interiøret til din personlige stil med et utvalg av utsøkt finér, og en rekke materialer og overflater. I tillegg kan du velg mellom en rekke graderte lær-alternativer på setene i fem farger.
Uanstrengt raffinement
Et moderne og sofistikert interiør, understøttet av utsøkte detaljer og en intuitiv tilnærming til relevant teknologi.
Se andre Land Rovermodeller
Range Rover Sport phev
Range Rover Sport
Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører
Range Rover Discovery sport phev2
Land Rover Discovery Sport
Discovery Sport Plug in Hybrid, er perfekt både for bykjøring og langtur med inntil 64km utslippsfri kjøring, og kan lades fra 0-80% på ca.30 minutter med DC-hurtiglading (32kW).
Range Rover Velar Phev
Range Rover Velar
Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.
Evoque 1920x1080
Range Rover Evoque
Nye Range Rover Evoque plug-in hybrid passer perfekt til både bykjøring og til hytteturen, med inntil hele 66km elektrisk rekkevidde.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer