Range Rover Evoque

Kompetent designikon

Range Rover Evoque, med sin særegne kupélignende silhuett, er en overbevisende etterfølger av kjøretøyet som fanget verdens hjerter.
Lasterom
591 liter
Tilhengervekt
1600 kg
Hybrid
Ladbar
Elektrisk rekkevidde
50 km
LADBAR HYBRID
Range Rover Evoque Plug-in Hybrid er utstyrt med både 1,5 l bensinmotor og en elmotor med en samlet motoreffekt på 309 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus.
fra 677.850,-
På dine premisser. Intuitiv innredning og mange smarte funksjoner gjør kjøreturen til en fornøyelse.
Start video
3 Høydepunkter
PRISVINNENDE DESIGN
Få linjer, rene overflater og høy presisjon gir Evoque et moderne og selvsikkert utseende som er lett å elske. De innfelte dørhåndtakene som stiger ut fra døren, de luksuriøse interiørdetaljene og det faktum at bilen har vunnet mer enn 225 bilpriser styrker det sofistikerte designspråket ytterligere.
TEKNIKK
Infotainment-systemet Touch Pro Duo er standard i Evoque og gir deg tilgang til to pent integrerte 10-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning. Dette betyr at du kan bruke flere funksjoner samtidig under reisen. For eksempel navigasjonssystemet på øvre skjerm og musikkunderholdning på nedre.
YTELSE
Evoque plug-in hybrid gir deg rask akselerasjon og en mulighet for utslippsfri kjøring på bare strøm i over 50 kilometer.
INNEBYGD TEKNOLOGI
Med Pivi infotainment system har du tilgang til din smart telefon via Apple Carplay eller Androide auto.
Se andre Land Rovermodeller
Untitled-1
Nye Range Rover
Nye Range Rover er en utsøkt tolkning av luksus og personalisering. Hvor de fineste materialene brukes til å skape et fristed for reiseopplevelsen.
Range Rover Sport phev
Range Rover Sport
Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører
Range Rover Discovery sport phev2
Land Rover Discovery Sport
Discovery Sport Plug in Hybrid, er perfekt både for bykjøring og langtur med inntil 64km utslippsfri kjøring, og kan lades fra 0-80% på ca.30 minutter med DC-hurtiglading (32kW).
Range Rover Velar Phev
Range Rover Velar
Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer