Range Rover Sport

Den mest dynamiske Range Roveren

En Range Rover Sport må oppleves! Duften av ny bil, grepet om skinnrattet, alle smarte og fine detaljer, og den unike kjøregleden.
LADBAR HYBRID
Den ladbare hybridbilen (PHEV) leverer en enestående og raffinert opplevelse og klasseledende kjøreegenskaper fra Range Rover Sport både på veien og i terrenget. PHEV sørger for at Range Rover Sport akselererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder og har en toppfart på 220 km/t.
fra 1.298.850,-
3 Høydepunkter
INNEBYGD TEKNOLOGI
Med Pivi infotainment system har du tilgang til din smart telefon via Apple Carplay eller Androide auto.
Se andre Land Rovermodeller
Untitled-1
Nye Range Rover
Nye Range Rover er en utsøkt tolkning av luksus og personalisering. Hvor de fineste materialene brukes til å skape et fristed for reiseopplevelsen.
Range Rover Discovery sport phev2
Land Rover Discovery Sport
Discovery Sport Plug in Hybrid, er perfekt både for bykjøring og langtur med inntil 64km utslippsfri kjøring, og kan lades fra 0-80% på ca.30 minutter med DC-hurtiglading (32kW).
Range Rover Velar Phev
Range Rover Velar
Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.
Evoque 1920x1080
Range Rover Evoque
Nye Range Rover Evoque plug-in hybrid passer perfekt til både bykjøring og til hytteturen, med inntil hele 66km elektrisk rekkevidde.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer