Range Rover Velar

Range Rover Evoque, med sin særegne kupélignende silhuett, er en overbevisende etterfølger av kjøretøyet som fanget verdens hjerter.

Range Rover Velar har et selvsikkert utseende, og er vakkert balansert med optimaliserte proporsjoner. Med nytt Pivi Pro infotainment-system og plug-in hybrid motor med elektrisk rekkevidde på 53 km, får du en enda bedre balanse mellom teknologi og kjøreopplevelse.
Lasterom
834 Liter
Tilhengervekt
2400 kg
Hybrid
Ladbar
Elektrisk rekkevidde
53 km
Se eksteriøret
Range Rover Velar er vakkert balansert med optimaliserte proporsjoner. De stolte Range Rover-tradisjonene er lett gjenkjennelige: fra den formelle, kraftige fronten, til en flytende, kontinuerlig livlinje som ender opp i en flott, elegant og ikonisk bakend
fra 911.850,-
BLI HENFØRT AV DESIGNET OG REN KRAFT.
Start video
3 Høydepunkter
PANORAMA TAK
Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.
HEAD-UP DISPLAY
Head-up Display viser viktig kjøreinformasjon, inkludert hastighet, girposisjon og navigasjon på frontruten. Teknologien leverer krystallklar grafikk i høy oppløsning og farge, slik at du enkelt kan se all informasjon.
COLD CLIMATE PACK
Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.
Se andre Land Rovermodeller
Ingen andre modeller eksisterer.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer