Volvo V60 Recharge

Designet for hverdagseventyr

Gled deg over den dynamiske, ladbare hybrid-stasjonsvognen fra Skandinavia. Gjør deg klar for det neste hverdagseventyret.g.

Ladbar
Hybrid
Rekkevidde
88 km
Kjøring
AWD
Last
529 Liter

Møt V60 Recharge.

Denne ultimate ladbare hybrid-stasjonsvognen er designet med omtanke for miljøet – og utformet for dynamisk kjøring
Fra 721.900 kr

På dine premisser. Intuitiv innredning og mange smarte funksjoner gjør kjøreturen til en fornøyelse.

Start video

Din bil, ditt utstyr

Sykler, kajakker og skiutstyr – uansett hva du vil ta med deg, har vi tilbehøret som sørger for en tryggere reise, både for deg og ditt utstyr.

Romslig i bilen

Du trenger ikke stige ut av din V60 Recharge for å strekke på bena. Med støtte i setene og god plass i bilen har du all plass du trenger.

Automatisk bakluke

Er begge hendene opptatt? Med nøkkelen i nærheten, beveger du ganske enkelt foten under støtfangeren, så åpnes og lukkes bakluken automatisk.

Helt på din egen måte. Den avanserte teknologien tilpasser kjøringen etter ditt personlige krav til komfort og mobilitet.

test1

Se andre Volvomodeller
1920x1080 ex30

Nye Volvo EX30

EX30. Stor elektrisk ytelse i en liten pakke.
Volvo EX90 Rear

Nye Volvo EX90

Møt vår helt nye Volvo EX90. Det nye flaggskipet til Volvo som viser vei til en ny epoke innen sikkerhet. Volvo EX90 er designet for å skape tygghet i trafikken for alle og er den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert.
c40 nett2

Volvo C40 Recharge

Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
xc40 nett

Volvo XC40 Recharge

Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer