Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Unplug and play.
Utforsk og legg inn en nettbestilling i dag – vår helelektriske, kompakte SUV er designet for en moderne, urban livsstil.
Helelektrisk rekkevidde
Opptil 417 km
~80 % oppladet
Rundt 33 min
0-100 km/t
4.9 sek
Innebygget
Google
Omgi deg med førsteklasses medie- og lydopplevelse
Snakk med Google mens du kjører XC40 Recharge pure electric, mens du holder hendene på rattet. Du kan nyte underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av stemmen din. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Harman Kardon, har du, bilen din og livet ditt aldri vært mer samkjørt.
Fra 439 900 kr
Ditt nye andre hjem. En personlig mobilitetsopplevelse venter på deg.
Smart oppbevaring
I bilen finner du smarte oppbevaringsløsninger for vannflasker, treningsbagger, telefoner, bærbare datamaskiner, take away-mat og mye mer. Det finnes også oppbevaringsplass til ladekablene foran i frunken.en.
Bærekraftige materialer
Økt bruk av bærekraftige materialer er en måte XC40 Recharge pure electric bidrar til å redusere miljøavtrykket. For eksempel er teppene laget delvis av resirkulert plastikk
Lag deg en perfekt plass
Sett på forhåndsvarme eller avkjøl bilen før du setter deg inn – med en enkel kommando. Med Volvo Cars-appen lager du deg en perfekt plass før du setter deg inn i bilen og kjører avsted. For å kunne aktivere Volvo Cars-appen på modellår 22, må XC40 Recharge være utstyrt med pakken for digitale tjenester fra levering. Pakken leveres med et fire års abonnement, som gir full tilgang til tilgjengelige applikasjoner og data. Nye vilkår vil gjelde etter fire år.
Se andre Volvomodeller
Volvo S60 Recharge
Volvo S60 Recharge
Dette er en sportssedan som er designet for kjøreglede. Den har intuitiv teknologi og skreddersydd interiør.
Volvo V90 Recharge
Volvo V90 Recharge
En trygg og solid storbil som byr på både sjel og sjarme med et nyskapende og sterkt design. Den butte fronten preges av de særpregete frontlyktene, karosseriet er rent og uten mange forstyrrende elementer.
Volvo V60 Recharge
Volvo V60 Recharge
Dette er den ultimate familiebilen! En praktisk og allsidig femdørs stasjonsvogn.
Volvo XC40 Recharge
Volvo XC40 Recharge
Volvo XC40 er en kompakt SUV med høy bakkeklaring. Den har gode oppbevaringsløsninger, brukervennlig teknologi og praktiske tilkoblingsfunksjoner.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer