Unplug and play.

Utforsk og legg inn en nettbestilling i dag – vår helelektriske, kompakte SUV er designet for en moderne, urban livsstil.
Helelektrisk rekkevidde
Opptil 417 km
~80 % oppladet
Rundt 33 min
0-100 km/t
4.9 sek
Innebygget
Google
Omgi deg med førsteklasses medie- og lydopplevelse
Snakk med Google mens du kjører XC40 Recharge pure electric, mens du holder hendene på rattet. Du kan nyte underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av stemmen din. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Harman Kardon, har du, bilen din og livet ditt aldri vært mer samkjørt.
Fra 472 800 kr
Ditt nye andre hjem. En personlig mobilitetsopplevelse venter på deg.
Smart oppbevaring
I bilen finner du smarte oppbevaringsløsninger for vannflasker, treningsbagger, telefoner, bærbare datamaskiner, take away-mat og mye mer. Det finnes også oppbevaringsplass til ladekablene foran i frunken.en.
Bærekraftige materialer
Økt bruk av bærekraftige materialer er en måte XC40 Recharge pure electric bidrar til å redusere miljøavtrykket. For eksempel er teppene laget delvis av resirkulert plastikk
Lag deg en perfekt plass
Sett på forhåndsvarme eller avkjøl bilen før du setter deg inn – med en enkel kommando. Med Volvo Cars-appen lager du deg en perfekt plass før du setter deg inn i bilen og kjører avsted. For å kunne aktivere Volvo Cars-appen på modellår 22, må XC40 Recharge være utstyrt med pakken for digitale tjenester fra levering. Pakken leveres med et fire års abonnement, som gir full tilgang til tilgjengelige applikasjoner og data. Nye vilkår vil gjelde etter fire år.
Se andre Volvomodeller
volvo ex90
Nye Volvo EX90
Møt vår helt nye Volvo EX90. Det nye flaggskipet til Volvo som viser vei til en ny epoke innen sikkerhet. Volvo EX90 er designet for å skape tygghet i trafikken for alle og er den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert.
c40 nett2
Volvo C40 Recharge
Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
XC60 Recharge
Volvo XC60 Recharge
Denne populære, mellomstore SUV-en er Volvos mest solgte bil siden 2009!
Volvo XC90 T8 1920x1080
Volvo XC90 Recharge
Volvo XC90 er utformet for et krevende publikum: dere. Fans av smart design og intelligent teknikk. Denne moderne SUV-en med syv seter viser vår unike tilnærming til hva det innebærer å kjøre luksusbil i det 21. århundret.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer