Unplug and play.

Utforsk og legg inn en nettbestilling i dag – vår helelektriske, kompakte SUV er designet for en moderne, urban livsstil.

Helelektrisk rekkevidde
Opptil 570 km
~80 % oppladet
Rundt 27 min
0-100 km/t
7.4 sek
Innebygget
Google

Omgi deg med førsteklasses medie- og lydopplevelse

Snakk med Google mens du kjører XC40 Recharge pure electric, mens du holder hendene på rattet. Du kan nyte underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av stemmen din. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Harman Kardon, har du, bilen din og livet ditt aldri vært mer samkjørt.
Fra 519.900,-

Care by Volvo = Abonner og kjør

Det fleksible bilabonnementet

Care By Volvo er et bilabonnement som kun kan kjøpes online. Her får du alt du måtte trenge til din bil, inkludert i en fast månedspris, uten krav om et depositum.

Smartere løsning for ekstra bagasje

Ditt nye andre hjem. En personlig mobilitetsopplevelse venter på deg.

Smart oppbevaring
I bilen finner du smarte oppbevaringsløsninger for vannflasker, treningsbagger, telefoner, bærbare datamaskiner, take away-mat og mye mer. Det finnes også oppbevaringsplass til ladekablene foran i frunken.en.
Skinnfritt interiør
All interiør i XC40 Recharge er uten bruk av lær. Velg Volvo sin eksklusive Tailored Wool Blend som trekk for den smakfulle stemningen som er så typisk for skandinavisk stil, og like behagelig om det er varmt eller kaldt.
Lag deg en perfekt plass
Med inspirasjon fra skandinavisk estetikk, forenes funksjonalitet, enkel stil og håndverk i XC40 Recharge. Funksjoner i bilen er optimalisert for jevn kjøring, behagelig bruk og en ergonomisk tilrettelagt opplevelse og responsiv styring.

Ofte stilte spørsmål - Volvo XC40 Recharge

Bilen har en helelektrisk rekkevidde på opptil 570 km. Det er viktig å merke seg at den faktiske rekkevidden kan variere basert på ulike faktorer, inkludert kjørestil og eksterne forhold som temperatur, vær, vind, topografi og veiforhold. I tillegg kan bruken av elektrisitet til bilens funksjoner som oppvarming og klimakontroll påvirke rekkevidden

Bilen har et bagasjerom som måler 419 liter. Volvo XC40 Recharge også et lasterom foran i bilen, som gjør at du får enda mere lastaplass.

Ja. Volvo XC40 Recharge Twin har hengerfeste som kan trekke inntil 1800 kg.

Bilen støtter både AC-lading og du kan hurtig lade ved DC-hurtigladestasjoner. Ved en hurtigladestasjon kan du lade batteriet fra 10%- 80% på omtrent 27 minutter.

Volvo XC40 Recharge kommer med Google Maps integrert. I alle land hvor Google Maps har ladestasjoner, finner du derfor enten gjennom telefonen, eller i bilens senterdisplay.

Volvo tilbyr en garanti på åtte år eller 160 000 km, avhengig av hva som kommer først, for elbilbatteriene i deres elektriske kjøretøy. For å være berettiget til garantidekning må du sørge for at både bilen og batteriet blir vedlikeholdt og brukt i samsvar med Volvo sine anbefalinger.

 

Det er viktig å merke seg at garantien har betingelser og vilkår. For å få fullstendig informasjon om dekningen og forpliktelsene som kreves for å opprettholde garantien, anbefales det å lese grundig gjennom garantibetingelsene.

Se andre Volvomodeller
1920x1080 ex30

Nye Volvo EX30

EX30. Stor elektrisk ytelse i en liten pakke.
Volvo EX90 Rear

Nye Volvo EX90

Møt vår helt nye Volvo EX90. Det nye flaggskipet til Volvo som viser vei til en ny epoke innen sikkerhet. Volvo EX90 er designet for å skape tygghet i trafikken for alle og er den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert.
c40 nett2

Volvo C40 Recharge

Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge

Denne populære, mellomstore SUV-en er Volvos mest solgte bil siden 2009!

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer