Alfa Romeo hos Kverneland Bil

Her finner du Kverneland Bil sitt utvalg av Alfa Romeo

VÅRE FORHANDLERE

Tonale

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale modellen som markerer merkevarens store endring. Mens Alfa Romeo har vært tro mot sitt DNA edel italiensk sportsånd siden 1910, skjer det med Tonale en radikal utvikling. Med denne modellen ser merket fremover mot en ny æra med tilkobling og elektrifisering.
fra 693.900,-
Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

fra 945.500,-
Opplev adrenalinet pumpe gjennom årene når du setter deg bak rattet på den spektakulære Alfa Romeo Stelvio! Dette er ikke bare en SUV – det er en ekte kjøremaskin som kombinerer italiensk eleganse med rå kraft og uovertruffen ytelse. Hver detalj av Alfa Romeo Stelvio er nøye utformet for å tilfredsstille dine kjøreglade instinkter. Den slående og dynamiske designen vil få hodene til å snu, uansett hvor du kjører.
fra 945.500,-
Giulia

Alfa Romeo Giulia

fra 834.900,-
Opplev en uovertruffen kombinasjon av lidenskap, prestisje og kjøreglede - Alfa Romeo Giulia, den italienske skjønnheten som tar kjøring til et helt nytt nivå! Med sitt ikoniske design, inspirert av Alfa Romeos rike motorsportshistorie, tiltrekker Giulia seg beundrende blikk uansett hvor den kjører. De strømlinjeformede linjene, den dristige grillen og de blendende LED-lyktene er et tydelig uttrykk for lidenskap for detaljer og håndverk.
fra 834.900,-

Lyst til å prøvekjøre

en ny Alfa Romeo?

Vi har alltid biler klare til prøvekjøring. Velg hvilken modell og avdeling her.

Hvorfor velge en Alfa Romeo?

 1. Lidenskapelig italiensk design::
  Lidenskapelig italiensk design: Alfa Romeo er kjent for sitt ikoniske italienske design, som kombinerer stil, eleganse og sportslighet. Biltypene har en unik og tidløs estetikk som skiller seg ut fra mengden og tiltrekker seg oppmerksomhet på veien.

 2. Kjøreglede og dynamikk:
  Kjøreglede og dynamikk: Alfa Romeo har en lang historie med å produsere biler med en dynamisk og engasjerende kjøreopplevelse. Fra responsive kjøreegenskaper til kraftfulle motorer, er disse bilene designet for å glede sjåføren og gi en ekte kjøreglede.

 3. Avansert teknologi:
  Alfa Romeo har investert i moderne teknologi og innovasjon for å forbedre kjøreopplevelsen. Du kan forvente deg avanserte førerassistansesystemer, brukervennlige infotainmentsystemer og tilkoblingsmuligheter som gjør kjøreturene mer praktiske og underholdende.

 4. Motorsport arv: Alfa Romeo har en sterk tilknytning til motorsport og racing-verdenen. Denne erfaringen har ført til at teknologi og ekspertise fra racingmiljøet er implementert i produksjonsbilene, noe som gir bedre ytelse og kjøreegenskaper.

 5. Eksklusivitet:
  Å eie en Alfa Romeo gir deg en følelse av eksklusivitet og tilhørighet til et unikt bilmerke. Det er ikke like vanlig å se Alfa Romeo-biler på veiene som andre merker, noe som gjør det til et valg for de som ønsker å skille seg ut og ha noe spesielt

Ønsker du å vite mer om en av våre biler?

Snakk med en av våre forhandlere.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer