Fiat Professional hos Kverneland Bil

Her finner du Kverneland Bil sitt utvalg av Fiat varebiler

VÅRE FORHANDLERE

Dobló

Fiat Dobló

Den nye Fiat Doblo er et innovativt og miljøvennlig alternativ for deg som ønsker en praktisk og komfortabel bil med lavt CO2-utslipp. Med en rekkevidde på opptil 275 km og er E-Doblo klar for å ta deg til dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.
fra 301.500,-
Scudo

Fiat Scudo

Fra 386.900,-
Fiat Scudo er allsidig, generøs og smidig; nye Fiat Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer. Nye Fiat Scudo kommer i to versjoner: én med dieselmotor og én helt ny og helt elektrisk.
Fra 386.900,-
Ducato

Fiat Ducato

fra 370.900 eks.mva
Fiat Ducato er designet for allsidige oppgaver, fra varelevering til transport av tunge varer, takket være sin robuste motor og avanserte teknologi. Romslig lasterom og intelligente lagringsløsninger sørger for sømløs organisering og transport av lasten din. Avanserte kjørehjelpesystemer prioriterer sikkerhet, mens den moderne og ergonomiske førerplassen gir en behagelig kjøreopplevelse, selv på lange turer.
fra 370.900 eks.mva
E- Ducato
Fiat E-Ducato
Å kjøre eldrevet Ducato har flere fordeler, det kan være en klimabonus, lavere eierkostnader, men også fordeler som å kunne kjøre i områder på steder som er forbeholdt elbiler. Med andre ord, den elektriske Ducato er din følgesvenn på alle oppdrag, uansett hvor de tar deg.
fra 573.900,-

Ofte stilte spørsmål - Fiat varebiler

Fiat varebiler tilbyr forskjellige modeller med varierte lastekapasiteter avhengig av modell og konfigurasjon. Vanligvis varierer lastekapasiteten fra noen hundre kilo til flere tonn, slik at du kan finne en varebil som passer perfekt til dine spesifikke behov.

Fiat er kjent for å prioritere sikkerheten til sine kjøretøyer. Derfor er mange av deres varebiler utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer som kollisjonsputer, antiskrensregulering, antispinnsystemer, blindsonevarsling, ryggekamera og mer for å holde både sjåføren og lasten trygge.

Fiat har jobbet kontinuerlig med å forbedre drivstoffeffektiviteten til sine varebiler. De tilbyr modeller med drivstofføkonomiske motorer, hybridteknologi eller til og med eldrift, slik at du kan redusere drivstoffutgifter og samtidig være miljøvennlig.

Fiat tilbyr en rekke tilpasningsalternativer for varebilene sine. Du kan velge mellom ulike størrelser, innredninger, lastekonfigurasjoner og ekstrautstyr for å tilpasse varebilen til dine spesifikke behov, uansett om det er transport av varer, passasjerer eller spesialisert utstyr.

Fiat gir vanligvis omfattende garantier for varebilene sine for å sikre at du er dekket mot eventuelle produksjonsfeil eller problemer. De har også et bredt nettverk av autoriserte verksteder og servicepartnere som tilbyr pålitelig og profesjonell vedlikehold og reparasjoner for å holde varebilen i topp stand gjennom hele levetiden.

Lyst til å prøvekjøre

en ny Fiat Professional?

Vi har alltid biler klare til prøvekjøring. Velg hvilken modell og avdeling her.

Se alle våre bilmerker

Ønsker du å vite mer om en av våre biler?

Snakk med en av våre forhandlere.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer