Jeep hos Kverneland Bil

Her finner du Kverneland Bil sitt utvalg av Jeep

VÅRE FORHANDLERE

KAMPANJE

Leasingkampanje Jeep Wrangler

KAMPANJE

Leasingkampanje Jeep Wrangler
Avenger Elektrisk

Jeep Avenger Elektrisk

Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
fra 339.900,-
Compass Plug-in Hybrid

Jeep Compass Plug-in Hybrid

fra 579.900,-
Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er en fullblods Jeep med sin legendariske sjel og fremkommelighet. Dette nå sammen satt i nyutviklede drivlinjekombinasjonen med merkets velkjente fremragende firehjulstrekk-egenskaper sammen med kraftig elektrisk motor.
fra 579.900,-
Wrangler

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

fra 999.900,-
Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Du får den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst.
fra 999.900,-
Grand Cherokee 4xe
Nye Jeep Grand Cherokee 4xe
Nå kommer nye Jeep® Grand Cherokee. Eksklusiv 4xe plug-in hybrid-teknologi gjør den til den mest effektive Grand Cherokee når det gjelder drivstofforbruk, den mest teknologisk avanserte og luksuriøse noensinne, og med den legendariske 4x4-kapasiteten.

Lyst til å prøvekjøre

en ny Jeep?

Vi har alltid biler klare til prøvekjøring. Velg hvilken modell og avdeling her.

Gladiator

Jeep Gladiator

fra 749.900,- eks.mva (varebil)
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.
fra 749.900,- eks.mva (varebil)

Ønsker du å vite mer om en av våre biler?

Snakk med en av våre forhandlere.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer