Jeep hos Kverneland Bil

Her finner du Kverneland Bil sitt utvalg av Jeep

VÅRE FORHANDLERE

KAMPANJE

Leasingkampanje nye Jeep Avenger

KAMPANJE

Leasingkampanje nye Jeep Avenger
Avenger Elektrisk

Jeep Avenger Elektrisk

Jeep beveger seg nå inn i fremtiden med den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger. Bilen vil sette ny standard innen moderne mobilitet. I tillegg legges fokuset på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi.
fra 349.900,-
Compass Plug-in Hybrid

Jeep Compass Plug-in Hybrid

fra 579.900,-
Jeep Compass 4xe er en spennende plug-in hybrid-SUV som kombinerer bærekraftighet med terrengkapasitet. Den leveres med en kraftig bensinmotor og en elektrisk motor, og tilbyr miljøvennlig kjøring med mulighet for ren elektrisk rekkevidde. Med avanserte funksjoner, moderne design og allsidighet er Jeep Compass 4xe et attraktivt valg for de som søker en kombinasjon av effektivitet og eventyr.
fra 579.900,-
Wrangler

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

fra 999.900,-
Opplev den ultimate friheten med Jeep Wrangler 4xe! Den kraftige plug-in hybrid SUV-en kombinerer bærekraftighet med legendarisk off-road-ytelse. Utforsk det ukjente i elektrisk stil med imponerende rekkevidde og kraft. Ta kontroll over terrenget og la eventyret begynne med Jeep Wrangler 4xe - den perfekte blandingen av miljøvennlighet og eventyr.
fra 999.900,-
Gladiator
Jeep Gladiator
Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.
fra 749.900,- eks.mva (varebil)

Lyst til å prøvekjøre

en ny Jeep?

Vi har alltid biler klare til prøvekjøring. Velg hvilken modell og avdeling her.

Ønsker du å vite mer om en av våre biler?

Snakk med en av våre forhandlere.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer