Kverneland Bil

Kvalitets- og sikkerhetssjekk

Alle Ford Approved-bruktbiler gjennomgår en grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder. Dette er for å oppdage og rette eventuelle feil og mangler før vi selger bilen. Du får en utfyllende tilstandsrapport på bilen du kjøper.

En mekaniker som skrur på motoren i en bil
Våre dyktige mekanikere tar godt vare på bilen din

Trygg og sikker bruktbilhandel

Vi garanterer at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Du får bilen ferdig registrert med leveringsgaranti - i avtalt tilstand, til avtalt tid og pris.

Garantert kilometerstand

Alle våre Ford Approved-bruktbiler selges med garantert korrekt kilometerstand.

Ett år med Ford Assistance Veihjelp

Alle Ford Approved-bruktbiler leveres med ett års Ford Assistance som gir deg veihjelp både på veien og hjemme, og frakt av bilen dersom det trengs. Du har både vår bruktbilgaranti og et fritt antall veihjelp.

Bytterett

Du har bytterett når du kjøper en Ford Approved-bruktbil. Den gjelder i 30 dager etter kjøp eller inntil 1000 kjørte kilometer, det som inntreffer først. Du kan bytte med en annen bil i samme prisklasse, eller høyere mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil i vårt lager. Bilen du leverer tilbake må selvsagt være i samme stand som da du kjøpte den. Dersom du har lånefinansiert bilen, hjelper vi deg med å ordne papirene, slik at du får avsluttet avtalen.

Servicehistorikk og mobilitetsgaranti

Vi garanterer korrekt servicehistorikk på alle våre Ford Approved-biler. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og komfort. Når du følger produsentens anbefalinger om løpende service, sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt verdi dersom du skal selge bilen videre ved en senere anledning.

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle europeiske Ford-modeller uansett alder.

Prisløfte

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.

Oversiktsbilde av Haugesund Auto AS
Vi selger Ford kysten rundt, også i Haugesund

Finansiering og forsikring

Vi har forhandlet frem svært gunstige forsikringsordninger og vilkår for våre kunder. Dette er en fordel du får når du kjøper bruktbil hos oss.

Reklamasjonsrett

Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Du får i tillegg 24 måneders bruktbilgaranti på våre Ford Approved-biler, basert på bilens tilstandsrapport. Dekningsomfang, gyldighetsperiode og unntak kan variere geografisk, samt avhengig av bilens alder og tilstand.