Kverneland Bil

Her åpner nye Kverneland Bil | Jaguar og Land Rover Haugesund

Ny Jaguar og Land Rover-forhandler i Haugesund

Kverneland Bil åpner i løpet av kort tid en ny Jaguar og Land Rover-forhandler i Haugesund.

Frem til åpningen av den ferdige butikken sommeren 2020 vil salg og service skje i de midlertidige lokalene på Svehaugstemmen, i samme bygg som Haugesund Auto AS selger Ford.

Kontakt

Svehaugstemmen 2

5535 Haugesund

Tlf: 52705700

Bilene vi får inn

Kom innom når vi har åpnet. Dette er noen av bilene vi kommer til å selge.

Illustrasjonsbilde av Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE

I-PACE er vår første helelektriske bil, med elegant design, god rekkevidde og muligheter for hurtiglading. I-PACE er først og fremst en Jaguar, men vi tror den kanskje også er verdens smarteste 5-seters sportsbil. Prøv den!

Ilustrasjonsbilde av Range Rover Sport

Range Rover Sport

Sport er en premium SUV med gode kjøreegenskaper og mye komfort. Dette er en topp moderne bil med parkeringsassistenter, cruisekontroll og hastighetsbegrenser, som finnes både i ren bensinversjon og ladbar hybrid.

Illustrasjonsbilde av Jaguar F-TYPE

Jaguar F-TYPE

F Type er en ekte sportsbil fra Jaguar, med enestående ytelse og kjøreegenskaper du skal lete lenge etter. Den kommer i en rekke ulike modeller, som gjør det enda lettere å finne en du liker.

Illustrasjonsbilde av Discovery

Land Rover Discovery

Discovery er en allsidig 7-seters SUV som tar deg dit du skal, selv om det er godt utenfor allfarvei. Bilen er full av ny teknologi. Du kan for eksempel rekonfigurere andre og tredje seterad med et knappetrykk.

Illustrasjonsbilde av F-PACE

Jaguar F-PACE

F-PACE er en kraftig crossover som kombinerer det beste fra sportsbilen F-TYPE med praktiske funksjoner mer kjent fra store SUVer. Bilen er også full av ny teknologi som avanserte kjøreassistenter og frontruteprojeksjon.

Illustrasjonsbilde av Range Rover Velar

Range Rover Velar

Velar er stappfull av moderne teknologi og leverer enestående kjøreegenskaper både på vei og i terrenget. Bor du langt utenfor allfarvei er dette bilen for deg.