Kverneland Bil

Fiat Professional

Behov for en ny varebil?

Er du på utkikk etter en ny varebil? Om du er privatperson eller har en bedrift som trenger en ny varebil hjelper vi deg slik at bilen passer dine behov. Kom innom oss for en prat og en prøvekjøring

Fiat Ducato

Fiat Ducato løser alle oppgaver fra å frakte ulike former for varegods og personer, til å fungere som en ideell spesialtilpasset bil for nyttetransport. Ducato kommer i størrelsene 8m3, 10m3, 11,5m3, 15m3 og 17m3.

Fra 319 900 kroner

Fiat Doblò

Fiat Doblò Cargo tilby et av de største modellutvalgene i segmentet, for å kunne tilby din virksomhet et tilpasset produkt og bringe mer kvalitet inn i din hverdag. Varebil for lukket godstransport og Doblò Work Up den ideelle planbilen for alle anledninger.

Fra 185 900 kroner

FIAT E-Ducato

Helt elektriske Fiat Ducato Varebil 13, 15 eller 17 m3

Fra 584 220 kroner

Fiat Doblò leasingkampanje med 0,- innskudd

Se leasingkampanje

Fiat Varebil fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid flott bruktbiler til salgs.