fbpx

Finansiering og forsikring

Hva skal du velge?

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg eller din virksomhet, og tilbyr ulike modeller for finansiering og forsikring for firma og privatpersoner. Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler. Spør oss om råd!

Finansiering

Våre ansatte innen bilsalg blir regelmessig kurset og holdt oppdatert på ulike finansieringsformer for nye og brukte biler. Vi kan formidle gunstige løsninger gjennom flere gode finansieringspartnere, enten du ønsker å eie bilen eller leie/lease. Vi bistår med glede både privatkunder og firmakunder.

Les mer om leasing >

Les mer om lån>

Forsikring

Våre ansatte har god kunnskap om ulike forsikringsløsninger for nye og brukte biler. Vi kan formidle gunstige løsninger gjennom flere gode forsikringspartnere, enten du ønsker en enkel minsteforsikring eller total sikkerhet. Vi er også behjelpelige med å finne løsninger som samtidig ivaretar både forsikringen og krav til finansiering. Vi bistår både privatkunder og firmakunder.

Les mer om forsikring >

Serviceavtale

Vi tilbyr et totalkonsept for service og vedlikehold av din bil. Dette betyr faste og forutsigbare kostnader per måned eller år, slik at du vet nøyaktig hva bilholdet vil koste deg.

Les mer om serviceavtalen >

Firmabil

Firmabil-skatteguiden tar for seg de vanligste reglene rundt beskatning av firmabil og bilgodtgjørelse, og gir deg gode råd og tips rundt valg av bilordning.

Les mer om firmabil >