Kverneland Bil

Ford

Vil du prøvekjøre en ny Ford?

Våre butikker har alltid mange biler klare for prøvekjøring. Du kan komme innom, slå av en prat og prøve din nye bil allerede i dag.

Ford tilbyr også et bredt utvalg varebiler. Ta en titt!

Illustrasjonsbilde av Ford Focus

Ford Focus

Dette er den klassiske, lille familiebilen til Ford. Den finnes som både kombi, sedan og stasjonsvogn. Fås som både bensin- og dieselbil.

Fra 320 300 kroner
Bilde av Ford Mustang

Ford Mustang

Mustang er en ikonisk sportsbil, som har tålt tidens tann siden 1964. Dagens generasjon Mustang er en moderne sportsbil som fås i både fastback og cabriolet.

Fra 822 300 kroner
Bilde av Ford Mondeo

Ford Mondeo

Mondeo er Fords store familiebil. Den har rullet på veiene siden 1993, og er godt egnet for deg med behov til plass for både folk og bagasje. Finnes også som hybrid.

Fra 464 000 kroner

Ford fra Kverneland Bil

Vi har vært forhandler av Ford i Norge siden 1921, og har Ford-butikker på Bryne, Forus, Haugesund, Åsane og Minde i Bergen. Les mer om alle våre biler på Kverneland Bils Ford-nettside.

Bygg din egen Ford

Du kan bygge bilen akkurat sånn du vil ha den på på Kverneland Bils Ford-nettside og sende bestillingen til oss. Da mottar vi spesifikasjonene og kontakter deg.

Garanti og serviceavtale

Alle biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid et stort utvalg bruktbiler til salgs.

Trond kan det meste om bilene til Ford. Spør ham om bil - han hjelper deg med glede!


Trond Nilsen
Salgskonsulent Næring på Ford Bergen Minde
47944708
Send epost