Kverneland Bil

Ford

Bilene våre

Vi har varebiler som kan tilpasses de aller fleste behov. Bestill prøvekjøring her, eller kom innom en av våre butikker for å titte på det vi har. Du kan også bygge din egen Ford-varebil på nett.

Bilde av en Ford Galaxy

Ford Galaxy Varebil

Galaxy kommer også som varebil.

Fra 436 000 kroner
En ny, blåmetallic Ford Transit

Ford Transit

Varebilen med komfort som en personbil, som fortsatt løser de tøffeste oppgaven. Ford Transit er akkurat det du trenger for å få jobben gjort. Leveres i variantene Courier, Connect og Custom.

Fra 201 000 kroner

Ford Ranger Raptor

NYE FORD RANGER RAPTOR Dette er ikke en vanlig pickup. Dette er en super-pickup. Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv.

Varebiler fra Ford Nyttekjøretøy

Fra maksimal nyttelast til høyde under taket, til lastekapasitet til drivstoffeffektivitet. Vårt dedikerte personale på varebiler kan fortelle deg alt du trenger å vite om alle bilene fra Ford enten det er en Transit eller en Ranger.

Les mer om alle våre varebiler på Kverneland Bils Ford-nettside. Her kan du også bygge din nye bil og sende bestillingen rett til oss.

Skreddersydd og trygg bilinnredning

Dersom du trenger en varebil, har vi et stort utvalg fra Ford Nyttekjøretøy. Vi leverer for eksempel bil til elektrikere, rørleggere og vaktmestere.

Vi er opptatt av sikkerhet, og stiller høye krav til innfesting. Alle våre innredningsløsninger er levert av System Edström.

Kontakt oss for en prat om firmabil og varebil

Brukte varebiler

Sjekk våre brukte varebiler.

Petter er den trygge selgeren som lytter og finner den aller beste løsningen for akkurat deg.


Petter Klemsdal
Salgssjef på Ford Bilhuset
91801993
Send epost