Kverneland Bil

Jaguar

Lyst til å prøvekjøre en Jaguar?

Vår butikk har et stort utvalg av biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring. Du kan også lese mer om bilene og bygge din neste bil på Jaguar sine nettsider.

Jaguar E-PACE

Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.

Fra 756 850 kroner
Illustrasjonsbilde av F-PACE

Jaguar F-PACE

F-PACE er en kraftig crossover som kombinerer det beste fra sportsbilen F-TYPE med praktiske funksjoner mer kjent fra store SUVer. Bilen er også full av ny teknologi som avanserte kjøreassistenter og frontruteprojeksjon.

Fra 837 850 kroner

Jaguar XF

Helt tydelig en Jaguar. Det selvsikre utseendet til den helt nye XF skiller seg ut i mengden. Denne dynamiske og luksuriøse sedanen har en overlegen kombinasjon av styringsrespons, kjørekomfort, raffinement og ytelse som både er effektiv og begeistrer. Toppmoderne teknologier sørger for at du er trygg, tilkoblet og blir underholdt på veien.

Fra 743 850 kroner

Jaguar fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid flotte bruktbiler til salgs