Kverneland Bil

Jeep

Lyst til å prøvekjøre en Jeep?

Vår butikk har et stort utvalg av biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring.

Jeep Renegade

EN VERDEN AV EVENTYR VENTER PÅ DEG! Ingen begrensninger for ditt neste eventyr. Den nye Jeep® Renegade Limited er et kjøretøy for enestående kjøreglede.

Fra 345 800 kroner

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Som varebil er Wrangler er en av bilene med best benplass i denne klassen.

Fra 683 110 kroner

Jeep presenterte Plug-in Hybrid modeller under Geneva International Motor Show 2019. De første bilene vil komme til Norge første halvår 2020.

Register din interesse her!

JEEP fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid flott bruktbiler til salgs.