Kverneland Bil

Jeep

Lyst til å prøvekjøre en Jeep?

Vår butikk har et stort utvalg av biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring.

wrangler plug in hybrid

Jeep Wrangler Plug-in hybrid

Jeep Wrangler JL – ikonet, legenden, nå mer moderne enn noen gang samtidig som identiteten er godt bevart! Nå har den også kommet som ladbar hybrid! Oppleve naturen helt lydløst. Nå som 5-seter til prisen som tidligere gjaldt varebil!

Fra 849 900 kroner

Jeep Compass Plug-in Hybrid

Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er en fullblods Jeep med sin legendariske sjel og fremkommelighet. Dette nå sammen satt i nyutviklede drivlinjekombinasjonen med merkets velkjente fremragende firehjulstrekk-egenskaper sammen med kraftig elektrisk motor. Dette gir en redusere utslipp og øke kjøreglede Jeep Compass leveres i Norge i 3 utstyrsnivåer: Limited, Trailhawk og S. Bilen leveres med Norges lengste nybilgaranti 7år/200.000km Jeep Compass er klar for prøvekjøring i september.

Fra 446 900 kroner

Jeep Renegade Plug-in Hybrid

Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid er en tradisjonell 4x4-SUV med elektrisk drivkraft, noe som gir maksimal komfort under kjøringen, mens utslipp og drivstofforbruk reduseres. Bilen kommer til Norge i 3 utstyrsnivåer : Limited, Trailhawk og S. Bilen leveres med 7år/200.000km garanti som er Norges lengste nybilgaranti! Kommer til oss i September !

Fra 401 900 kroner

JEEP fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid flott bruktbiler til salgs.