fbpx

Nyhet! Eget kundesenter for rask og rimelig reparasjon av småskader i lakk og glass.

Steinsprut?
Knust frontrute?
Riper i lakken?
Liten eller stor bulk?

VI GJØR BILEN DIN FIN IGJEN!

Rask og rimelig reparasjon av små skader

Vi fikser de små irriterende skadene som øker verdien på bilen din den dagen du skal bytte inn eller selge bilen. Vi reparerer skader i glass eller skifter frontruter når det blir nødvendig, og vi fikser alle små skader som går inn under begrepet Smart Repair, dvs. at skaden ikke er større enn et A4-ark. Vis oss skaden, så forteller vi hvor raskt vi kan fikse det og hvor billig det kan bli!

Bort med bulken, vekk med ripene
Vi retter parkeringsbulker, bearbeider og lakker riper, reparerer skader og sår i lakken. Vi fikser små skader på felger, plastdeler, skinn- og stofftrekk, tepper og matter. Dette er skader som går under fellesbetegnelsen Smart Repair! Vi kan også hjelpe deg med å fjerne merking/dekor og limrester.

Bruk fagfolk til glassreparasjoner og ruteskift
Vi har egne fagfolk som kan skifte frontruter på bilen din inkludert kalibrering av det tekniske som nå er integrert i frontruter! På mindre skader i frontruter, ofte forårsaket av steinsprut, har vi utstyr og kompetanse for å foreta en enklere og rimeligere reparasjon.

Enda mer bil på ett sted!
Nye biler. Brukt biler. Verksteder. Delelager. Skadesenter. Bilpleie. Dekkhotell. Og nå altså: Nytt kundesenter for småskader. Alt i Kverneland Bil-bygget på Tjøtta.

Få det gjort! Bestill tid – eller stikk innom og få pris!

 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Bestill tid her: post.bryne@kvernelandbil.no
Eller ring oss på 51 77 82 82