fbpx

Polestar – få større motoreffekt og enda bedre kjøreopplevelse!

Polestar effektoptimering er utviklet av Polestar og motoringeniører hos Volvo. Det er rett og slett racing-erfaring som overføres til din bil gjennom denne teknikken. Kjøreopplevelsen forbedres gjennom blant annet bedre gassrespons, motorytelse og girskift. Verken forbruket av drivstoff eller utslippene øker ved vanlig kjøring.

Stor forbedring til rimelig pris
Vår Polestar optimeringsspakke koster bare fra 6890 kroner. Vi tør si “bare” fordi du får masse bilglede igjen for pengene. Det er bortfallet av hestekrefter-avgiften, fra 1. januar 2017, som gjør det mye billigere å øke effekten. Optimeringen er gjort på under 1 time, og det er spesielt praktisk å gjennomføre når du likevel har bilen på service.  Bilen din kan være fra 0 til 10 år.

Kan din Volvo optimeres gjennom Polestar-teknikken? Du ser oversikt over modellene her

Behold Volvo Garantien
Volvo står for høy kvalitet, avansert teknologi og forseggjorte komponenter med fokus på sikkerhet og pålitelighet. Det er noen av fordelene med å kjøre Volvo. Derfor er det kun autoriserte Volvo-verksteder som får utføre optimaliseringen, og du beholder selvfølgelig Volvos originalgarantier.

Litt “papirarbeid”
Ombygging av et kjøretøy krever ny godkjenning av Statens vegvesen. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert. I forkant av optimeringen må du sende melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta vedtak. Dette legges fram for Statens Vegvesen i etterkant av optimeringmingen, i tillegg til bekreftelse fra oss på verkstedet. Det er kun autoriserte Volvo-verksted som får gjennomføre Polestar-optimeringen, altså sånne som oss.

Ta vare på Polestar-sertifikatet
Det offisielle Polestar-sertifikatet viser at bilen din har fått optimalisert motorytelsen. Du kan også forvente en bedre annehåndsverdi den dagen du skal selge bilen din.

 

Bestill optimeringtime her:

Bilhuset Forus

Bryne

Mariero