fbpx

Hvorfor er det viktig med hel frontrute?

Behovet for god sikt er den opplagte grunnen til at du bør skifte ut eller reparere en ødelagt rute. Frontruten er også integrert i mye av den nye teknologien, og originalruter er viktig for å dra nytte av de nye funksjonene.

Reparasjon av frontrute – kostnadsfritt!

I Norge varierer temperaturen mye med årstidene. Det gjør at det lett oppstår sprekker i frontruta. Reparer steinsprut så snart du oppdager skaden, så slipper du gjerne å bytte hele ruten. Og har du kasko/delkasko dekkes reparasjonen av forsikringen.

Tid – og dermed penger – spart.

Kun originale deler – kun spesialister

Når du besøker et av våre autoriserte merkeverksted, kan du være sikker på at din nye frontrute holder samme gode kvalitet som da bilen var ny. Vi har den rette kompetansen, instrumentene, verktøyet og spesialtilpasset rute til din bil.
Reparasjon av steinsprut er i utgangspunktet gratis. Skifte av frontrute er som oftest dekket av forsikring og koster kun egenandel – avhengig av type forsikring og selskapet du bruker.

Bestill verkstedtime

Er noe galt med bilen din, trenger du nye deler, eller er det tid for service? Hos oss blir vedlikehold og reparasjoner utført i henhold til bilfabrikkens serviceprogram og retningslinjer.