fbpx

Fiks Volvoen din på Mariero!

Ved vårt nye verksted på Mariero tilbyr vi merkeservice for Volvo i de gamle lokalene til Toyota i Langflåtveien 35. Her får du kun merkeoriginale deler, og bilen din blir reparert av din personlige servicetekniker. Alltid oppdatert, alltid klar til å ta seg godt av din bil!

Gammel kjærlighet ruster ikke!

Det er fullt forståelig at du er glad i den fine bilen din. Men fornuft er også viktig når du har bil. Regelmessig merkeservice og trygghet for at bremsene er gode gjør opplevelsen på veien enda bedre.

 

⚑   Merkeservice fra kr 2795

Kverneland Bil Merkeservice 6+ er en prisgunstig merkeservice fra kr 2795,- for biler som er 6 år eller eldre.

 

⚑  EU-kontroll alle biler kr 785

Tar du EU-kontroll på bilen samtidig med merkeservice så koster EU kontroll kun kr 363,-

EU-kontroll er pålagt alle personbiler med tillatt totalvekt inntil 3500 kg fra de er fire år og eldre. Periodisk kjøretøykontroll, som er det formelle navnet, skal utføres annethvert år.

Du får ingen innkalling fra myndighetene, men Kverneland Bil kan sende deg påminnelse hvis du ønsker det.

EU-kontrollen (PKK) kan utføres inntil fire måneder før fristen, og det lønner seg ofte å kombinere kontrollen med ordinær service på bilen. La oss som kjenner bilen din best gjøre jobben!

 

⚑   Faste priser på bremseskift

Volvo fra kr 1690 – Ford fra kr 2290

Finn serviceprogram og priser her VOLVO

Bestill tid her:

kart

Lett å komme til og fra

Det er enkelt og komme til og fra Langflåtveien 35 på Mariero. Når du skal levere eller hente bil, er det kort vei til både toget og bussen. Langs Fv 44 er det mange bussruter med hyppige avganger. Svært praktisk hvis du jobber eller bor i Stavanger.

Velkommen til Kverneland Bil Mariero med din Volvo!