Kverneland Bil

Fiat Talento Varebil

Fiat Talento Varebil med opptil 8,6 m3 lasterom!

FIAT TALENTO VAREBIL DET FORNUFTIGE VALGET BLANT VAREBILER!

Fiat Talento varebil har høy lastekapasitet og er en god utstyrt varebil som dekker de fleste behov om du er håndverker eller trenger en varebil for frakt av pakker og varer.

Med den effektive og kraftsterke 2.0 diesel motoren som leveres med 120hk eller en 2.0 Biturbo diesel motor 145 hk eller 170hk gir den deg som sjåfør en behagelig og trygg reise i bymiljøet eller på landeveien med rikelig kraft til å ta med deg det du trenger

Fiat varebiler leveres med garanti på 5år/200.000km dette gir deg som bruker og eier en lang trygghet.

Startpris på FIAT TALENTO Varebil er:

295.000,- ex mva, inkl levering Oslo.*

Innredning tilpasset ditt behov!

Vi i Kverneland Bil vet at det kan være ulike behov knyttet til innredning av varebilen. Derfor har vi inngått avtale med gode samarbeidspartnere på ombygging og innredning til din varebil. Dette slik at din eller dine ansattes hverdag skal bli mest mulig oversiktelig og enkel.

Ta kontakt med oss så finner vi i samarbeid den optimale løsningen for en praktisk hverdag!


*Gjelder Fiat Talento Varebil 5,2m3 pluss 2,0 biturbo 120hk, pris fra kr 295.000,- eks. mva gjelder levert forhandler i Oslo inkludert frakt- og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om evt. endringer i spesifikasjoner fra fabrikk, endringer i bilavgifter, samt skrive og trykkfeil. Bildene kan avvike fra tilbudte modell.


Hvem er du?

Sted