Kverneland Bil

Kampanjen er utgått.

Nye Explorer fra Ford

Ford lanserer nå den helt nye 7-seters SUVen Ford Explorer som ladbar hybrid for det europeiske markedet. Senere i år er SUVen klar for Norge.

Her er det god plass til 7 personer, den kan lett trekke 2500 kilo og fremdeles kjøre 40 km på ren elektrisitet. Dette er en drømme-SUV for Norge, sier administrerende direktør Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Bilen ble nylig lansert for det europeiske markedet, og allerede senere i år er bilen klar for Norge.

DETTE VET VI OM NYE EXPLORER

Sprek SUV med 450 HK

Under panseret på den store og luksuriøse SUV-en er Fords 3.0-liters V6 EcoBoost-motor, som i kombinasjon med en 100 HK elektrisk motor gir en totaleffekt på hele 450 HK og 840 Nm. Motoren er kombinert med en intelligent 10-trinns automatisk girkasse slik at du har full kontroll, enten du kjører i fjellet, over elver eller cruiser på motorveien.

Romslig og luksuriøs

Det eksepsjonelt romslige og luksuriøse interiøret er utviklet med tanke på komfort, og kommer med en 10,1 tommers sentralt plassert touchskjerm og et heldigitalt instrumentpanel. Touchskjermen bruker glass som gir en raskere og mer responsiv kontaktflate. Du kan også styre en rekke funksjoner ved enkle stemmekommandoer.

Nye Ford Explorer kommer med en 10,1 tommers sentralt plassert touchskjerm og et heldigitalt instrumentpanel
Bilen kommer stor touchskjerm og et heldigitalt instrumentpanel

Kommer i to varianter

Nye Ford Explorer ladbar hybrid tilbys i to svært godt utstyrte varianter, begge selvfølgelig med Fords avanserte firehjulstrekksystem. Velg mellom:

  • Ford Performance-inspirerte Explorer ST-Line
  • Den luksuriøse Explorer Platinum.

Begge variantene kommer med alt av utstyr som standard – du velger farge og nyter turen.

Stor plass innvending

Den mer enn 5 meter lange, 2 meter brede og nesten 2 meter høye Explorer har svært god plass til de 7 passasjerene inni bilen. Elektrisk nedfelling av 2. og 3. seterad er standard. Med disse setene foldet ned har du hele 2274 liter bagasjeromsplass. I kupeen er det også rikelig med oppbevaringsrom på til sammen hele 123 liter for passasjerene i alle de tre seteradene.

Nye Ford Explorer bakfra
Bilen er mer enn 5 meter lang, 2 meter bred og nesten 2 meter høy.

Bilen er spekket med funksjonalitet

Forsetene leveres med både varme og kjøling og 10-veis elektrisk justering. Oppvarmede seter i 2. rad, trådløs lading av mobiltelefon, oppvarmet ratt og mørktonet glass er blant komfortfunksjonene som leveres som standard. Bilen leveres også med premium B&O lydsystem som standard.

Ford Explorer kommer også med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som gjør kjøreturene dine enda bedre, inkludert systemer som gjør det enklere å manøvrere den store bilen i et urbant miljø.

Ford Bilhuset
arrow right

Vestre Svanholmen 9

4313 Sandnes

Tlf: 51 84 03 00

Send epost

Veibeskrivelse
Ford Bergen Åsane
arrow right

Nordre Brurås 4

5131 Nyborg

Tlf: 55 98 43 00

Send epost

Veibeskrivelse
Ford Bergen Minde
arrow right

Fjøsangerveien 68B

5068 Bergen

Tlf: 55 98 43 00

Send epost

Veibeskrivelse
Ford Bryne
arrow right

Eskervegen 7

4341 Bryne

Tlf: 51 77 82 82

Send epost

Veibeskrivelse