Kverneland Bil

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Volvos første helelektriske SUV klar for bestilling!

Recharged. Not Redesigned

Volvo XC40 Recharge Pure Electric – Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.

XC40 Recharge vil ha en veil. pris kr 499.900,- ink. frakt og levering.

Ren kraft og lang rekkevidde

XC40 Recharge har to motorer, en foran og en bak, og leveres med AWD (firehjulstrekk) som standard. Batteriet har en kapasitet på 78kWh og Volvo har foreløpig estimert en rekkevidde på over 400 kilometer i henhold til typegodkjenningen WLTP*.

De to motorene gir en samlet effekt på 408 hestekrefter og et dreiemoment på 660 Nm. Bilen aksellererer fra 0 til 100 på 4,9 sekunder.

* Rekkevidden i henhold til kjøresyklusene WLTP og EPA og rekkevidden i praktisk bruk, kan variere. Tallene er basert på foreløpige mål. Volvo venter på endelig sertifisering av bilen.

Godt utstyrt

AC-lading opp til 11kW og DC-lading opp til 150 kW leveres som standard på nye Volvo XC40 Recharge. Med en hurtiglader kan batteriet på 78 kWh lades opp til 80 prosent kapasitet på kun 40 minutter. Bilen leveres med Type-2 ladekabler. XC40 Recharge lanseres med et utstyrsnivå tilsvarende R-Design, som blant annet inkluderer sportsseter, parkeringssensorer, takrails, high performance-lydanlegg og ryggekamera.

Teknologi fra Google

Google Maps, Google Assistant og Google Play – alt sammen er innebygd. Du kan alltid være på nett mens du er på farten, selv uten telefonen din.

Kan leveres med tilhengerfeste

Har du behov for å dra en tilhenger, en hestehenger eller en liten campingvogn? Ikke noe problem med nye Volvo XC40 Recharge. Den kan leveres med tilhengerfeste og har en tillatt tilhengervekt opptil hele 1500 kg.

Tilgjengelig i 8 farger

Nye Volvo XC40 Recharge kan bestilles i 8 lekre farger:

Design og bestill din bil.

Bygg din nye helelektriske XC40 her!

Klikk her!

Legg inn din kontaktinformasjon under eller kom innom oss i Kverneland Bil (Forus eller Bryne). Så vil du kunne sikre deg din fantastiske Volvo XC40 Pure Electric.

De første bilene kommer til Norge i fjerde kvartal 2020 og levering fortsetter utover i 2021.


Registrer deg

Volvo Bilhuset
arrow right

Vestre Svanholmen 11

4313 Sandnes

Tlf: 51 81 05 00

Send epost

Veibeskrivelse
Volvo Bryne
arrow right

Eskervegen 7

4341 Bryne

Tlf: 51 77 82 82

Send epost

Veibeskrivelse