Kverneland Bil

Landrover

Lyst til å prøvekjøre en ny Land Rover?

Alle våre butikker har alltid et stort utvalg nye biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring.

Illustrasjonsbilde av Discovery

Land Rover Discovery

Discovery er en allsidig 7-seters SUV som tar deg dit du skal, selv om det er godt utenfor allfarvei. Bilen er full av ny teknologi. Du kan for eksempel rekonfigurere andre og tredje seterad med et knappetrykk.

Fra 745 850 kroner

Nye DEFENDER

"Den nye modellen vil representere 70 år med innovasjon og forbedring; til ære for bilens historie med høy pålitelighet samtidig som den er en Defender for det 21. århundre."

Fra 745 850 kroner

Nye Range Rover Evoque Plug- in Hybrid

Nye Range Rover Evoque kommer nå som Plug In Hybrid. Modellen er både eksteriør, interiør og teknisk oppdatert i forhold til forrige generasjon. Den nye Evoque har en elektrisk rekkevidde på 66 km (WLTP).

Fra 678 850 kroner

Land Rover fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid et stort utvalg bruktbiler til salgs.