Kverneland Bil

Landrover

Lyst til å prøvekjøre en ny Land Rover?

Alle våre butikker har alltid et stort utvalg nye biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring.

Illustrasjonsbilde av Discovery

Land Rover Discovery

Discovery er en allsidig 7-seters SUV som tar deg dit du skal, selv om det er godt utenfor allfarvei. Bilen er full av ny teknologi. Du kan for eksempel rekonfigurere andre og tredje seterad med et knappetrykk.

Ilustrasjonsbilde av Range Rover Sport

Range Rover Sport

Sport er en premium SUV med gode kjøreegenskaper og mye komfort. Dette er en topp moderne bil med parkeringsassistenter, cruisekontroll og hastighetsbegrenser, som finnes både i ren bensinversjon og ladbar hybrid.

Illustrasjonsbilde av Range Rover Velar

Range Rover Velar

Velar er stappfull av moderne teknologi og leverer enestående kjøreegenskaper både på vei og i terrenget. Bor du langt utenfor allfarvei er dette bilen for deg.

Land Rover fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har alltid et stort utvalg bruktbiler til salgs.