Stillingsinformasjon

Vi søker Sales Specialist Polestar Stavanger

Frist:

28.07.24

Lokasjon:

Polestar Space Stavanger

Søknad sendes til:

Polestar Stavanger søker Polestar Sales Specialist

Kverneland Bil har gleden av å være med å bygge Polestars historie ved Polestar Space Stavanger. Til vårt Space søker vi nå ansatt som kan være med å levere eksepsjonelle kundeopplevelser til våre besøkende.

Polestar er et nytt elektrisk høyytelsesbilmerke. Polestar tar sikte på å forbedre samfunnet vi lever i. Vårt fokus er på kompromissløs design og teknologi, og det er lidenskap og følelser som driver oss, mens det er elektrisitet og innovasjon som driver bilene. Produktene er perfekte, effektive og underholdende. I fremtiden er det ikke rom for snarveier, unnskyldninger eller kompromisser. Alle ansatte er all inn og dedikert mot ambisjonen, som er å lede bransjen og industrien fremover gjennom ren, progressiv ytelse. Polestar ser på en fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker. Polestar deler teknologi og teknisk ekspertise med Volvo Car Group, men går egne veier som en ledestjerne.

«The sky is the limit» i Polestar.

Hva du vil gjøre

En Sales Specialist vil ha fokus på salg, generer og følge opp leads samt skape gode opplevelser for kunder. Sales specialist samarbeider med de øvrige i Space-teamet om å levere en lærerik, oppslukende og spennende opplevelse til alle nåværende og fremtidige kunder. Space-teamet utgjør Polestars frontlinje, og støtter deres visjon ved å skape minneverdige opplevelser for alle besøkende.

Polestar-teamet er fremoverlent, og ønsker å skape høy aktivitet ved å arrangere eventer i tillegg til vanlig drift i Polestar Space. Vi ønsker å nå ut til våre kunder, og være til stede der de er for å få flest mulig leads og jobbe med. En Sales spesialist vil dermed bidra på test drive-eventer ved ulike lokasjoner i vårt distrikt. I tillegg til slike eventer, holder teamet også diverse sammenkomster i Polestar Space Stavanger.

Som Sales Specialist vil du sørge for at besøkende får inspirasjon og støtte til å lære om Polestar fra det øyeblikket de møter deg. Polestar har skapt en av de mest innovative bilene som noensinne er laget, og du vil bidra til å levere en like innovativ og uforglemmelig kundeopplevelse. Du vil også:

  • Generere leads
  • Følge opp leads
  • Bidra til å nå salgsmål
  • Gi en skreddersydd opplevelse basert på gjestenes spesifikke interesser
  • Utdanne og inspirere gjestene ved å svare på spørsmålene deres
  • Gjøre nysgjerrighet til intens interesse ved å introdusere mennesker for det spennende kjøretøyet og tjenestene som Polestar tilbyr
  • Bygge og vedlikeholde langsiktige forretningsforbindelser med kunder
  • Planlegge og gjennomføre prøvekjøringer og følge opp kundene gjennom kjøpsprosessen
  • Opptre som et forbilde for Polestars kultur og atferd

Hvem du er

Som person jobber du målbevisst, jakter kunder og lande ordre. Du er nysgjerrig, kreativ og entusiastisk. Du har et kundefokusert tankesett, sterke kommunikasjonsevner og et empatisk instinkt som lar deg forstå behovene til menneskene rundt deg. Du er full av energi, selvmotivert og får ting til å skje. Du vet når du skal lene deg frem, og hvordan du kan jobbe med teamet ditt for å skape et tillitsfullt miljø og oppnå gode resultater sammen.

Din erfaring

For å lykkes i denne rollen vil du ha en stor iver etter å lære, ha lidenskap for Polestar-merkevaren, deres dedikasjon til design og deres forpliktelse til bærekraft. Erfaring i bilindustrien er ikke obligatorisk for denne rollen, men du må ha erfaring fra varehandel. Erfaring med å jobbe i detaljhandelsmiljøer med sterke merkeopplevelser, drama, tale, undervisning, salg, planlegging av arrangementer eller kundebehandling vil bli vurdert positivt. Rollen krever gyldig førerkort, flytende norskkunnskaper og mulighet til å jobbe kvelder og helger.

Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer