MEKOSERVICE5+E

Service til din Elbil eldre enn 5 år.

Eier du en elbil som har gått ut av nybilgarantien, og er på jakt etter en kostnadseffektiv løsning? Da vil vårt nye tilbud, MekoService5+E, være et smart valg

Det er viktig å gi bilen din god oppfølging, inkludert jevnlig service og forebyggende vedlikehold, spesielt når elbilen begynner å eldes og den opprinnelige garantidekningen fra produsenten utløper. Dette er nøyaktig der vår økonomi service, MekoService5+E, trer inn. Dette servicealternativet er enklere, men tar for seg de mest essensielle aspektene ved vedlikeholdet. Samtidig avdekkes potensiell slitasje på andre deler av bilen. Dette gir deg muligheten til å holde kontroll og unngå store og kostbare reparasjoner.

Når du velger å utføre en MekoService5+E hos oss, vil bilen din gjennomgå en grundig inspeksjon. Tjenesten inkluderer utskifting av kupefilter samt en grundig gjennomgang av viktige komponenter, inkludert bremser både foran og bak og andre relevante områder. Prisen for denne servicen starter på 1 990 kroner.

Vi tilbyr også en tilsvarende variant av denne servicen som er tilpasset for bensin- og dieselbiler. Denne inkluderer en 18-punkts inspeksjon av bilen.

 

 

Gjør din bestilling her!

Meko 5+E
  • Velg din forhandler
  • Velg tjenester
  • Fyll inn info
  • Annet

For både MekoService5+ og Mekoservice5+E medfølger 12 måneders mobilitetsgaranti. 

Med mobilitetsgaranti får du bistand langs veien hvis uhell skulle skje. – 

Dette er en ekstra trygghet for deg og dine medpassasjerer.