Kverneland Bil

Hva betyr dette for deg som kunde hos oss?

Vi vil fremdeles ha åpent i våre butikker og verksteder slik at vi kan betjene deg som kunde. Vår kapasitet er tilnærmet som vanlig, så vi vil at du fremdeles kommer til din avtalte time eller bestiller verkstedtjenester hos oss.

Bilen som samfunnsviktig transportmiddel:

I den situasjonen vi befinner oss i nå er sannsynligvis bilen det viktigste transportmiddel du/ dere har i husstanden og derfor er det kanskje enda viktigere at bilen fungerer optimalt uten uforutsette hendelser. Det er også viktig at du/ dere følger serviceintervallet på bilen.

Vi vet at det er mange av våre kunder som enten sitter i karantene, har hjemmekontor eller må være hjemme for å passe barn. I denne forbindelse kan vi tilby deg som kunde at vi henter og bringer din bil for verkstedstimer. Dersom du ønsker å prøvekjøre en bil kan vi også ordne en tilsvarende tjeneste rundt dette.

I tillegg til ordinære verkstedtjenester tilbyr vi også reparasjon og bytte av bil-glass, små og store reparasjoner på karosseri og lakk. Kanskje du kan unnvære din bil en liten stund mens vi gjennomfører de nødvendige reparasjoner eller andre tjenester på bilen?

Fokus på minimering av smitte:

For at du som kunde skal være trygg, i møte med oss knyttet til koronasmitte, har vi innført tiltak som er gitt av helsemyndighetene. Håndhygiene, avstand til de vi møter, renhold av lokaler og biler er i fokus til enhver tid. Ytterligere informasjon om våre tiltak finner du på våre hjemmeside.

Dersom du har spørsmål så ta gjerne kontakt med oss.

Med vennlig hilsen Kverneland Bil AS