fbpx

Samtykkeerklæring – Mazda Motor Norge

Samtykke til markedsføring

Når du signerer på denne erklæringen, velger du å samtykke til at vi, Kverneland Bil AS og/eller Mazda Motor Norge, behandler dine personopplysninger, navn, e-post, og telefonnummer, med det formål å sende deg nyheter, informasjon og kampanjetilbud om Mazda og Mazdas modeller.

Vi gjør oppmerksom på at vi utenom ditt samtykke, vil kontakte deg via e-post eller telefon, hvis det nødvendig for å oppfylle kjøpsavtalen du har med oss eller det følger av en lovpålagt forpliktelse.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake ved å ta kontakt med oss eller Mazda Motor Norge.

Samtykkeerklæring

Jeg samtykker til at

Kverneland Bil AS, Vestre Svanholmen 9, 4313 Sandnes

og

Mazda Motor Norge, Lienga 2, 1414 Trollåsen

behandler følgende av mine personopplysninger, navn, e-post, og telefonnummer, med det formål å sende meg kundeinformasjon, invitasjoner til produktpresentasjoner, meldinger om tekniske nyvinninger, dekkendringer, datoer for EU-kontroll, serviceinformasjon og tilbud, tilbud ved utløp av leasing/finansieringsavtaler, nye kjøpsopsjoner, utsendelse av kundeblad og kundetilfredshetsundersøkelser, via SMS, telefon og epost.

Jeg er informert om at jeg kan trekke mitt samtykke tilbake.

I forbindelse med formålet om å gi meg markedsføring kan mine personopplysninger bli behandlet av Kverneland Bil AS eller Mazda Motor Norge sine databehandlere, f.eks. reklamebyråer eller trykkerier.