fbpx

Service hos Kverneland Bil

Kverneland Bil har spesialutdannede teknikere for Volvo, Mazda og Ford som er klare til å ta imot din bil og bistå deg med både gode råd og reparasjoner. Som autorisert merkeverksted er vi til enhver tid koblet opp mot fabrikkenes fremste eksperter, og har alltid siste oppdaterte informasjon og de oppgraderinger som din bil trenger.

Trygghetsgaranti

Kverneland Bil tilbyr Trygghetsgaranti.

Vår Trygghetsgaranti sikrer hjelp ved driftsstans fra en full service er utført hos oss frem til neste service, inntil 12 måneder, under forutsetning om at du har fått utført de reparasjoner vi eventuelt finner påkrevet. Skulle bilen din stoppe, sørger vi for inntauing til nærmeste Kverneland Bil-verksted eller til annet autorisert verksted i Norge etter avtale med oss. Din bil blir prioritert på vårt verksted og arbeid igangsettes i løpet av 2 timer innenfor ordinær åpningstid. Vi dekker ditt transportbehov inntil bilen er reparert.

Kverneland Bil Trygghetsgaranti gjelder for deg som har kjøpt ny eller brukt bil hos oss, som har fulgt serviceprogrammet og fått stempel som bekrefter dette samt utført anbefalte reparasjoner hos oss.